cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24 Ultra için One UI 7.0 Beta Bu Ülkeler için Hazır Durumda 📱👇

(Topic created on: 08-21-2024 07:08 PM)
777 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Samsung Galaxy S24 Ultra için One UI 7.0 Beta Bu Ülkeler için artık neredeyse hazır durumda.

image
Galaxy S24 Ultra 

Samsung Galaxy S24 Ultra One UI 7 Beta Güncellemesinin çıkış tarihi hala bir gizem olmaya devam ediyor, ancak Eylül ayı başlarında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

One UI 7.0 Beta ilk olarak Galaxy S24 serisi için piyasaya sürülecek. Beta güncellemesinin Çin, Almanya, Hindistan, Polonya, Güney Kore, İngiltere ve ABD de dahil olmak üzere 7 farklı ülkede kademeli olarak veya aynı anda başlaması bekleniyor. 

Kaynak: SamyFans 

29 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Biz Samsung için hiçiz.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Üzdü 🥺
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Sanırım genelde nüfusun yoğun olduğu ve geri dönüşleri daha fazla alabilecekleri yerlerde bunu yapıyorlar yani Beta Güncellemesini
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Gereken geri dönüşü almaya hazırdırlar o zaman.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ya ben anlamıyorum. Tamam son kararlı sürümü apple gibi tüm dünyaya aynı anda veremiyolar anladık. Anlamdıkta kabullendik. Beta sürümünü neden veremiyor onu gerçekten anlamıyorum..
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Bunun nedeni ya Türkiye'de gerekli geri dönüşü alamayacakları için genel merkez bunun olmasını istemiyor ya da Samsung Türkiye bununla ilgili bir çalışma yapmıyor
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bence Samsung Türkiye gerekeni yapmıyor ama burda iş Samsung Türkiye'ye kalmamalı diye düşünüyorum. Şimdi çıkıp Apple Türkiye ben betayı vermicem diyebilir mi? Samsung tüm ülkelere vermeli. Daha doğrusu verebilmeli. Ama veremiyor yapamıyor demek ki..
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Çinli marka nasıl yapıyor daha az sattığı halde burda Samsung a göre
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Onu da samsunga sormak lazım. Ama model sayısı bence aşırı fazla. Onunda sıkıntısını yaşıyor samsung