cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24 Serisi

(Topic created on: 12-06-2023 12:18 AM)
410 Views
BlackOrchid
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24 Baz modeli Exynos 2400 ile geleceği söyleniyor, bunu SD 8 gen 3 ile arasındaki **bleep** nedir bilen varmı?

10 Comments
Galaxy S
SD her zaman exynos'lu işlemcilerden HIZ+VERİMLİLİK+UZUN ÖMÜRLÜLÜK+ GÜÇ gibi konularda önde olmuştur S24 EXYNOS la bir hata olarak görüyor herkes ABD ÇİN bir kaç ülkeye SD li versiyonları gidecek Avrupa piyasasına exynos'lu olacak
0 Likes
BlackOrchid
Active Level 2
Galaxy S
Üzümünü diğer ülkeler yiyecek bağı bize kalacak yine anlaşıldı
0 Likes
Galaxy S
S23 al 24niyetine SD gen2 var hem daha fazla içine siner ben indirimle 8/256 27.500tl almıştım fiyatlar şimdi arttı Kasım da
0 Likes
Galaxy S
Exynos 2400 daha iyi 8 gen 2 den orasını inkar edemezsiniz ama 8 gen 2 kadar verimli olur mu onu göreceğiz
0 Likes
BlackOrchid
Active Level 2
Galaxy S
Exynos 2400'ü biraz araştırdım güçlü işlemci deniyor ama SD 8 gen 3 kadar güçlü müdür orası biraz muamma
0 Likes
Galaxy S
Hayır 8 gen3 kadar hiç değil ama 8 gen2 den daha iyi çıkıyor testlerde ama pil verimliliğinde 8 gen 2 nin gerisinde kalması soru işareti
0 Likes
Galaxy S
Dostum uzun ömürlülük kısmında da benim kafamda soru işaretleri var ve ayrıca güçlü sabit bir şekilde vermeye devam edicekmi zorlandığı da 5dk verip performansı düşüyorsa bir anlamı yok bence
0 Likes
BlackOrchid
Active Level 2
Galaxy S
S22 Kullanıcısıyım 1 yıl önce sıfır aldım ama bu şarj sorunu beni deli etmeye başladı. SD 8 gen 1 işlemcilerde bu ısınma ve şarj sorunu kronikmiş sanırım bundan dolayımı oluyor bilmiyorum. Günde 2 kezden fazla şarja takar oldum
0 Likes
Galaxy S
O yüzden 8 plus gen 1 çıktı bu sorunları örtmek için
0 Likes