Original topic:

Galaxy S24 Serisi // Galaxy AI ile yapay zeka çağı başladı

(Topic created on: 01-22-2024 07:16 PM)
37961 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Galaxy S

1440x640.jpg

125 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılıma bakıyor kardeşim ,şuan kötü olabilir 2 ay sonra S24 ultra daha canlı duracak sen merak etme

Önemli kişi dediğim ben kendimi kast etmedim nerden çıkadıın bunu ?

Samsung Türkiye daha önce bana cihaz gönderdi (Z Flip 4 ve Watch6 Classic Astro Edition )Lansmanlara da çağırıldım işimden dolayı gidemedim .😉

O gün geldiğinde hepiniz beni tanıyacaksınız🤫
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bunları yazdıktan sonra "önemli kişi ben kendimi kastedmedim"demen 😄!
O gün geldiğinde atarsın havanı o zaman 😊 😉.Umarım güzel yerlere gelebilirsin.
Ayrıca sana neden cihaz gönderildi ki,tanıtım videosu yapıyor musun?Link var mı ya da kanal ismi,izlemek isterim?Ek olarak"🤫"bu emoji ne alaka?Sen mi karar veriyorsun kimin ne yorum yapacağına🙂?1707391968699.jpg1707391968742.jpg
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Sana gülüyorum yaa sadece benim ne zaman gördün hava attığımı 😁😁

Hava atmadığım için Members ta bu kadar çok seviliyorum ,iyi bir insan olduğum için yardımsever olduğum için
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zaten ilk defa bu kada övdün kendini(telefon gönderdiler,şuraya davet edildim,hepinşz beni tanıyacaksınız)😄!Ayrıca sevilmek değil buradaki durum kişi bilmediği konuda yardım aldıgı için arasını iyi tutarak çevre edinme amaçlı bağlantı kurup takip ediyor diyelim😁.Hem senin sevilmenle ilgilş de rahatsızlığım yok😊😉.Sen ne yazdıgını unutuyorsun veya önceki kendi yazdıklarını okumuyorsun.Sonra sanki ben seni sorun olarak görmüşüm gibi bir durum oluşuyor🤗.Neyse takılma böyle şeylere😇
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ben kendimi övmedim sen sordun bende söyledim 🤦

Övmek istesem kaç kere kendimi överdim 4 yıldır buradayım ama bulamazsın kendimi övdüğümü 😁

O gün geldiğinde beni tanıyacaksınız dedim (bu övünmek değil sen benim ne yaptığımı bilmiyorsun konuşuyorsun ,beni tanımıyorsun bile )

Şunu bir sorgula ,sen takma beni kafana ben biliyorum neler yaptığımı ve bilgilerim sağlam benim 😉
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Haydaaa😁.Okudugunu anlamıyorsun,kendi önceki yazıklarını okumuyorsun ve tuhaf cevaplar veriyorsun ama neyse,sağlıcaka kal🤗
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S

Usta sizin tartışmayı başından sonuna kadar okudum. Adam resmen anlamamak için direndi ve fanatiklik duygusu doğruluk duygusunu bastırdı. Aldırmayınız efendim @Alfatürk 

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu yüzden bıraktım anlatmaya çalışmayı🤗.Tesekkürler konuyu özetlediğin için👍
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
İyi yapmışsın kral zaten bunlar yüzünden bugün ülke bu halde ve bi telefon almak bu kadar zor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gelde bunlara anlat🫤.Neyse,desteğin için tesekkür ederim,eyvallah😊👍.