Original topic:

Galaxy S24 Serisi // Galaxy AI ile yapay zeka çağı başladı

(Topic created on: 01-22-2024 07:16 PM)
38260 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Galaxy S

1440x640.jpg

125 Comments
o2gen
Beginner Level 5
Galaxy S
Samsung türkiye olarak önceliğiniz türkçe desteği olmalı , s8 de bixby geldi türkçe yoktu , o günden bugüne dil konusunda hiç bir ilerleme yok
Turnasuyu
Active Level 1
Galaxy S
@Siyah o2gen in dediği gibi teknolojinin takip edilemez hızla ilerlediği bir dönemde Türkçe destek olmaması anlaşılır gibi değil. Samsungun Türkiyemizi 2.sınıf ülke olarak gördüğünün bariz bir delili. Artık yeter. Samsungun pazar payının %37 olduğu bir ülkenin dilinin desteklediğini görmek istiyoruz
Mickey10
Beginner Level 2
Galaxy S
Özellikler çok iyi ama a24 e hala gelmedi ben uı 6.0 kullanıyorum destek gelebilirse gelsin
0 Likes
Pars86
Active Level 3
Galaxy S
Türkçe dil desteği sunmadığı sürece Türk müşterisinin değersizliğini gözümüze sokuyor. Kullanıcısı bizden daha az ülkelere bile dil desteği veriyor. Bu parayı dilimizi desteklemeyen ürüne vermek ne anlama geliyor ........ yerine koyuyor bizi samsung. Bu son alışverişim oldu Türkçe dil desteğinin Al özelliklerinde olmadığını bilseydim İpone alırdım bu degersizliği hissetmezdim.......
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Pars86,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

Pars86
Active Level 3
Galaxy S
Umarım geri dönüş olur Note8 için 5 yıl güncelleme sözü de vermişti samsung fakat 3. Yıldan sonra hiç birşey yapmadı sonrasında fiyasko bir s24 serisi gönderdi ülkemize bir çuval para verdik bu dilimizi desteklemeyen özelliklere...
Turnasuyu
Active Level 1
Galaxy S
Türkçe desteği için yıllardır aynı cevabı veriyorsunuz. Artık somut bir şey görmek istiyoruz
Erdeniz
Active Level 3
Galaxy S
Apk larda telefonunuzla uyumlu değil hatası alıyorum ve samsung dan hiçbir yetkili ilgilenmiyor eski cihazlardan yeni cihaza ne değişti, uzaktan erişimlede bağlanıldı, koskoca samsung destek hattı başka Bi s24 le deneyin diyor nasıl Bi destek hattı
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erdeniz,

Apk uygulamalar, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir. Uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler. 

MOD

0 Likes
Erdeniz
Active Level 3
Galaxy S
Sadece 1 uygulama değil diğer uygulamalrda da öyle eski cihazım hala çalıştırıyor, bunlardan 1 tanesi kendi iş yeri uygulamam bir tek ben kuramıyorum geliştirici ile yüz yüze görüştüm diğer samsung ve android 14+ cihazlarda çalışıyor ama s24 de Bi ben varım destek merkezidr sağolsun elinde s24 yokmuş deneyemedik, uzaktan erişim merkeziylede aynı şekilde ayarlarımı sıfırlayıp beni uğraştırmaktan başka bir işe yaramadı ki çözülmeyen bir soruna 1 hafta sonra geri dönüş yapıyorlar uygulamaların linkini dahi attım her yeni modelde Bi sorun çıkacaksa samsung almanın Bi anlamı yok