Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S24 FE Aod sorunu

(Topic created on: 08-04-2025 02:53 PM)
178 Views
MuratTevfik
Active Level 10
Options
Galaxy S

Arkadaşlar cihazı almadan önce sitesinde bakmıştım ve yarı açık ekran özelliği vardı Cihazım Galaxy S24 FE nasıl aktif ederim ve asıl s serilerindeki gibi interaktif duvar kağıdı koyabilir miyim ? Ve koyabilirsem nasıl koyarım ?

10 Comments
Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Wonderland şurdan aod a foto katın ama üst kısımları siyah olması lazım üstüne basılı tutun ztn tam ekran olur1754306843432.jpg
Solution
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
.

⚠️ S24 FE’de AOD duvar kağıdı kullanamazsın . Alternatif yöntemler işe yaramaz

.
S24 FE’de AOD duvar kağıdı desteklenmiyor. Samsung’un diğer S24 cihazlarında bu özellik var; FE’deki donanım yeterli değil. Root vs. hileli çözümler ekran zarar verebilir, risk alma. Yine de Good Lock ve Samsung temalarıyla şık bir görünüm elde edebilirsin.

Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Yo ben yaptım wonderland la ama saat fotonun üstüne geliyor bazen 😂
0 Likes
Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aod a duvar kağımıdı mı koymak istiyorsunuz malesef s24 fe bunu desteklemiyor
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes
Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim
Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Bunun için ltpo panel lazım alternatif yollarla deneyebilirsin ama değmez 3X daha çok pil yer ltpo panelde 1Hz e sabitliyor pil tüketimini azaltıyor ltps panellere bile vermedi samsung tabi yazılımla ltps için optimize edilebilir ama klasik samsung ne beklersin ki 😄 adamlar s23 ün varlığını bile unuttu
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Eğer s25 fe de ltpo panel olursa yakarım buraları 😂
0 Likes
Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Fe serisine o kadar kolay ltpo vermezler pahalı bir teknoloji s22 ve s23 de bile yok eskiden sadece ultra modellerine veriyorlardı s24 den sonra düz modellere vermeye başladılar