Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S24 FE Aod sorunu

(Topic created on: 08-04-2025 02:24 PM)
283 Views
MuratTevfik
Active Level 10
Options
Galaxy S

Arkadaşlar cihazı almadan önce sitesinde bakmıştım ve yarı açık ekran özelliği vardı Cihazım Galaxy S24 FE nasıl aktif ederim ve asıl s serilerindeki gibi interaktif duvar kağıdı koyabilir miyim ? Ve koyabilirsem nasıl koyarım ?

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Wonderland şurdan aod a foto katın ama üst kısımları siyah olması lazım üstüne basılı tutun ztn tam ekran olur1754306843432.jpg

View solution in context

Solution
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
.

⚠️ S24 FE’de AOD duvar kağıdı kullanamazsın . Alternatif yöntemler işe yaramaz

.
S24 FE’de AOD duvar kağıdı desteklenmiyor. Samsung’un diğer S24 cihazlarında bu özellik var; FE’deki donanım yeterli değil. Root vs. hileli çözümler ekran zarar verebilir, risk alma. Yine de Good Lock ve Samsung temalarıyla şık bir görünüm elde edebilirsin.

View solution in context

Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aod a duvar kağımıdı mı koymak istiyorsunuz malesef s24 fe bunu desteklemiyor

View solution in context

Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Bunun için ltpo panel lazım alternatif yollarla deneyebilirsin ama değmez 3X daha çok pil yer ltpo panelde 1Hz e sabitliyor pil tüketimini azaltıyor ltps panellere bile vermedi samsung tabi yazılımla ltps için optimize edilebilir ama klasik samsung ne beklersin ki 😄 adamlar s23 ün varlığını bile unuttu

View solution in context

Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Fe serisine o kadar kolay ltpo vermezler pahalı bir teknoloji s22 ve s23 de bile yok eskiden sadece ultra modellerine veriyorlardı s24 den sonra düz modellere vermeye başladılar

View solution in context

Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Yo ben yaptım wonderland la ama saat fotonun üstüne geliyor bazen 😂

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Wonderland şurdan aod a foto katın ama üst kısımları siyah olması lazım üstüne basılı tutun ztn tam ekran olur1754306843432.jpg
Solution
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
.

⚠️ S24 FE’de AOD duvar kağıdı kullanamazsın . Alternatif yöntemler işe yaramaz

.
S24 FE’de AOD duvar kağıdı desteklenmiyor. Samsung’un diğer S24 cihazlarında bu özellik var; FE’deki donanım yeterli değil. Root vs. hileli çözümler ekran zarar verebilir, risk alma. Yine de Good Lock ve Samsung temalarıyla şık bir görünüm elde edebilirsin.

Solution
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Yo ben yaptım wonderland la ama saat fotonun üstüne geliyor bazen 😂
0 Likes
Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aod a duvar kağımıdı mı koymak istiyorsunuz malesef s24 fe bunu desteklemiyor
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes
Solution
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim
Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Bunun için ltpo panel lazım alternatif yollarla deneyebilirsin ama değmez 3X daha çok pil yer ltpo panelde 1Hz e sabitliyor pil tüketimini azaltıyor ltps panellere bile vermedi samsung tabi yazılımla ltps için optimize edilebilir ama klasik samsung ne beklersin ki 😄 adamlar s23 ün varlığını bile unuttu
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Eğer s25 fe de ltpo panel olursa yakarım buraları 😂
0 Likes
Solution
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Fe serisine o kadar kolay ltpo vermezler pahalı bir teknoloji s22 ve s23 de bile yok eskiden sadece ultra modellerine veriyorlardı s24 den sonra düz modellere vermeye başladılar