cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23

(Topic created on: 03-18-2025 11:30 PM)
350 Views
klingon
Active Level 6
Options
Galaxy S
120 hz ekran
Sürekli açık tema
Standart performans profili
1 saat mobil veri 3 saat wifi kullanımı
Göz rahatlığı adaptif
Ram plus kapalı
One ui ana ekranı uygulaması pil bölümü optimize seçeneği açık
Oyun ağır işlem vs yok
Mart güvenlik güncellemesi yüklü 

SONUÇ REZALET EKRAN SÜRESİ

image

9 Comments
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Sizin telefonunuz kapalıyken olması gerektiğinden çok şarj harcamış. Hiç yoksa boşta %30-40 gitmiş
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Sorun burada zaten. Bu telefonun ekran parlaklığı 120 Hz olması şarjı harcamıyor. Arka planda bir şey var ve şarjı aşırı harcıyor. Bu, 6.1 güncellemesinden beri aynı ve her güncellemede daha da kötüye gidiyor.
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Geliştirici seçenekleri/çalışan hizmetler kısmında sonradan yüklediğiniz ama uzun süre çalışan bir uygulama var mı diye bakmanızı öneririrm
0 Likes
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Orada uzun süre çalışan ve yüksek miktarda kullanan uygulamayı bulup derin uykuya alabilirsin
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Dediğiniz ayara baktım ama hepsinin kullanımı normal ve aşırı ram kullanmıyor. Zaten kullanmadığım bütün sistemle gelen uygulamalar (meet gaming hub vs) devre dışı bırakmıştım. Devamlı kullanılmayan uygulamalarda derin uyku modunda. Yani anormal pil kullanan uygulama yok ama batarya boşta hızlı bitiyor.
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
O zaman uygulamalarda değilde başka bir yerde problem olabilir. One ui 7 güncellemesi gelinceye kadar bekleyin güncellediktem sonra hala devam ederse servise götürmenizi öneririrm
klingon
Active Level 6
Galaxy S
One UI 7'yi yükledikten sonra telefonu sıfırlayacağım zaten, belki bu şekilde bir çözüm olur.
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
pil sağlığınıza bir baktırın derim hocam
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Yaklaşık 3 ay önce smart tutordan baktırdım 100dü