cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S23 otomatik mod bas çek fotoğraf kalitesi yetersizliği.

(Topic created on: 10-19-2024 08:47 AM)
178 Views
Steganography
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selamlar ilk samsung deneyimim s23 8/256 versiyon ile başladı Eylül ayının başlarında alıp kullanmaya başladım.

Bu arada eski cihazım da 2020 yılından beri kullandığım redmi note 8 pro o bilgiyi de vermiş olayım.
Haliyle 2020 için bile giriş-orta seviyesi bir cihazdan 2023 amiral seviyesi cihaza geçince arayüz performansı olsun hersey çok çok üst düzey performans konusunda hiçbir sorunum yok tam da olması gerektiği gibi premium bir cihaz.

Ama gelin görün ki pro mod için konuşmuyorum ama otomatik mod odakla bas cek benim için tam bir hayal kırıklığı oldu desem yalan olmaz.
Orta segment hatta bazı giris orta arası cihazlar ile aynı kareyi aynı detayla yakalamak hayli mümkün.
Geçenlerde denemek için eski cihazım note 8 pro ile aynı kareyi çekeyim dedim bas cek konusunda açık ara o daha performanslı.
Cihazda mi bir sorun var yoksa otomatik mod mu yetersiz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Alta hem s23 hem rn8p ile çektiğim kareyi ekliyorum.

image
S23

image
Note 8 pro

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
bayibocan
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle s23 daha iyi 🙏🙏👏👏

View solution in context

7 Comments
Solution
bayibocan
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle s23 daha iyi 🙏🙏👏👏
Steganography
Active Level 1
Galaxy S
Hocam dosya olarak atma şansım olsa yaklaşınca detay farkından anlayacaksınız kalite kaybını
0 Likes
bayibocan
Active Level 6
Galaxy S
S23 kaç mp ile cektiniz
0 Likes
Steganography
Active Level 1
Galaxy S
Hocam fotoğraf 12mp ama 50 ile de denedim yine benzer sonuçları veriyor.
Pro mod ile çok başarılı fotoğraflar çektiği aşikar ama son kullanıcı için bas cek modu biraz daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum.
En ufak yaklaştırmada pikseller kendini belli etmeye başlıyor
bayibocan
Active Level 6
Galaxy S
S23 12 mp çok detay bekleme bende s23 ULTRA kullanıyorum 12 mp genel görünümde başarılı ancak detay için 50 mp veya 200mp denemek lazım s23 serisinde 50 vardı diye hatırlıyorum 🙏🙏
0 Likes
Steganography
Active Level 1
Galaxy S
50 mp var evet hocam.
Dediğim gibi pro mod çok başarılı sonuçta Manuel müdahale var ama otomatik modu beğenmedim ben.
Ön kamera gayet başarılı bu arada
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 daha iyi duruyo
0 Likes