cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 ile Yaşadığım Deneyimlerim 😍

(Topic created on: 06-17-2023 09:02 PM)
2445 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Severek kullandığım Galaxy S23'ü ,değerli Members Üyelerine deneyimlerimi aktarmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.🫠

Tasarım ve Ekran 📱📲
Galaxy S23 ekran konusunda Dynamic Amoled adaptif 120 Hz ve 1750 nit’e kadar parlaklık seviyelerine ulaşabilmektedir. Ekranı koruyan ise Corning Gorilla Glass Victus 2 kullanılmıştır.

image

İşlemci 🥇

Galaxy S23 serisi'nin işlemcisi bu sefer tüm telefonlardan farklı sadece Galaxy serisine özel olarak üretilen Snapdragon 8 gen 2 for galaxy 'dir .Kendi fikrimden bahsetmek gerekirse işlemci çok verimli çalışıyor ve batarya'ya etkisi mükemmel bir şekilde hissediyorsunuz. Cihazımız ısınmasını önlemek için Vapor Chamber(buhar soğutma) kullanılmıştır .

image

Batarya (pil)🔋

Arkadaşlar kısacası bahsetmek gerekirse Galaxy S23 serisindeki Pil mükemmeliğini koruyor. 2 günde bir şarja takıyorum S serisinden istediğim performansı S23 ailesi veriyor 😍

image

Sizlere S23 ile aldığım pil sonuçlar:

120 hz açık ,wi-fi ve mobil veri karışık ,parlaklık adaptif ,Bluetooth açık .Cihazı aldığım ilk günkü ekran açık süresi 

image

Cihaz biraz alıştıktan sonra cihazı 2 günde bir şarja takmaya başladım aynı 120 hz de ne yaptıysam aynısını yaptım 60 hz ve 120 hz için 

image
(Fotoğraf Kolaj oluşturulmuş)

Pil anlamında Cihaz beni çok memnun etti diyebilirim 😍

Kamera 📷

Kameraya gelirsem ön kamera Samsung tarafından iyileşmelerden birisi olduğu kesin kamera'nın keskinliği ve doğruluğu mükemmel. Ana kamera önceki nesil ile aynı sensör bulundurmakta ama yazılımsal anlamda geliştiği için güzel sonuçlar yakalanabiliyor. (bazı ufak pürüzler vardı haziran 2023 2.2 Gb boyuntundaki güncellemesi ile ufak pürüz ortadan kalkmış olacak )

Ses 🎶

Galaxy S23'ün ses performansından bahsetmek gerekirse stereo dolby atmos destekli bir hoparlör kullanıyor ,ses kaliteli tizleri ve basları hissediyorsunuz , sizleri üzmez ama S10 plus ın bası daha güzeldi diyebilirim .Galaxy S23 ün tizleri biraz daha fazla çıkıyor bende onu ekolayzer 'den ayar yaparak çözdüm .

Sonuç :Arkadaşlar Galaxy S Serisinde Galaxy S23 ailesi her şeyi ile optimizeli cihaz.
Bir önceki nesili ile karşılaştırdığımızda Pil ve işlemci olarak ciddi fârklar mevcuttur .🫠

İyiki Galaxy S10 Plus cihazımı Samsung bayisin de buy back yaptırmışım.
S10 plus cihazımıdan özleyeceğim 2 şey var:
2k Edge ekranı ve Çift gözlü oluşu 😍

85 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
😍 😍 😍 🤩🤩🤩😎😎😎
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
😍🫠
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Güzel günlerde kullan biraderim benim 🫠
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Saol kardeşim benim 🫠
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Saol kardeşim yorumun için 🫠
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Şahane cihaz keşke benim olsa 😇😇🤗🤗
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Knk senin var yaa 😅😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Harika bilgilendirme bende ilerde telefon alacağım için bu bilgilendirmeleri göz önüne alacağım
Teşekkürler bilgilendirme için😍
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Hangisini alacaksın bana dediğini mi yoksa benim sana söylediğimi mi kardeşim 😊