Original topic:

Galaxy S23 FE

(Topic created on: 12-04-2025 11:28 PM)
239 Views
Mücahit06
Active Level 8
Options
Galaxy S
İşlemci mimarisi:  Exynos 2200
Sorun: Isınınca mobil veri ping/ms artışı, çekim düşmesi

Merhaba, cihazı aldığım günden beri özellikle mobil veri açıkken oyun oynadığımda veya sosyal medyada gezerken ani 300–400 ms artışları, gecikme, sayfaların geç yüklenmesi ve çekim gücünün 3–4 dişten 1–2 dişe düşmesi sorunları yaşıyorum. Cihaz ısındığı anda görüntülü konuşmada bile “bağlantı stabil değil” uyarısı çıkıyor.

Bu şikayetle daha önce servise verdim; pil ve şarj soketi değişti, fakat ana problem kesinlikle çözülmedi. Aynı sorun birebir devam ediyor.

Dün tekrar servise verdim ancak şikayetim servis fişine eksik yazıldı. Müşteri hizmetlerine videolarla birlikte durumu aktardım, kayıt oluşturuldu.

Tekrarlayan arıza olduğu için Tüketici Kanunu 11. madde kapsamında değişim veya iade talebinde bulundum. Aynı sorunu yaşayan çok kişi olduğunu görüyorum.

Bu konuda deneyimi olan veya çözüm bulan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
7 Comments
FS_alpha
Active Level 6
Galaxy S
Maalesef bu konu hakkında bir deneyimim yok. Ama müşteri hizmetlerinden ümidi kesin. Tüketici hakem heyeti ve cimere şikayette bulunun. Bu arada cihazı alaı ne kadar oldu?
Mücahit06
Active Level 8
Galaxy S
Servise Verme sebebim servis raporu almak. bi sonraki işlemim ise 2. Servis raporu ile tüketici hakem heyetine başvurmak olacak...
Sanırım 1.5 yıl falan olacak ben ilk başlarda operatör kaynaklı bir problem sanıyordum aslında ama tamamen exynos işlemci kronik probleriymis
FS_alpha
Active Level 6
Galaxy S
O zaman garantisi hala geçerli başvurabilirsiniz servise de hakem heyetine de
merturkk
Active Level 10
Galaxy S
benim cihaz da aynı ve boştayken 60 derece görüyordu oneui 8 ile anormal ısınma tamamen gitti ama pil konusunda çok kötü benim de
çekim düşmesi gibi bi problem yok bende
Mücahit06
Active Level 8
Galaxy S
Yoğun kullanımda denemeniz lazım hocam wifii de değil de mobil veri de telefon kendinden geçiyor s23 fe oluyor a15 o an 😊
0 Likes
merturkk
Active Level 10
Galaxy S
exynos işte ne yapacağı belli olmuyor herkeste başka bir şikayet oluyor yapacak çok ta bişey yok
Mücahit06
Active Level 8
Galaxy S
Var hocam ürün şuan ayıplı bir ürün ve bir tüketici olarak haklarımı sonunakadar kullanacağım
0 Likes