cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 FE (benim sorunlarım)

(Topic created on: 06-15-2024 11:52 PM)
662 Views
mehmett222
Beginner Level 3
Options
Galaxy S
Bu telefon hakkında 3. kez söylenişim, en kötüsü bu olcak 😄 Şimdi ben geçen sene ekim ayında bi s23 fe aldım (Samsung storedan) ve aldığıma pişmanım. İlk aldığım günden başladı sorunlar ama ben herhalde düzelir diye bişey demedim. Şimdi, geçen haftaya gelelim. Telefonum direk şarj olmamaya başladı. Telefonu şarja takıyorum, telefon şarj olduğunu gösteriyo ve ısınıyo ama pil seviyesi sadece düşüyo (orijinal samsung adaptor ve kablo kullandığım halde). Keşke tek sorun pilde olsa. Telefon her zaman ısınıyo. Telefonu asla ağır şeyler için kullanmadım sadece ig tiktok whatsapp spotify gibi hafif uygulamalar için kullanıyorum ama onları kullanırken telefon hayvan gibi ısınıyor. Bataryada berbat, ekran 60 hz de kullanıyorum ve ağır hiç bişey yok ama telefon 3 saat anca gidiyo. Okula gidiyorum, saat 9:40 gibi telefonu tamamen kapatıp çantama attığımda bataryası genelde 90+ oluyo ve öğlen 3:40 telefonu açtığımda bataryası %60 seviyelerine kadar düşüyo (tamamen kapalı olduğu halde). Benim telefon mu sıkıntılı yoksa bütün s23 fe'ler mi böyle? Ve garanti falan bi türlü bu telefonu geri gönderebilir miyim çünkü harbi pişmanım.
0 Likes
16 Comments
Galaxy S
İade edin
Galaxy S
Senin telefon sorunlu knk
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeşim s23FE s22 de ki exynos işlemciyi kullandığı için ısınması ve pikin hızlı bitmesi normal. İşlemci çok dengesiz. Bende bir hata yapıp s22 aldım ama çok pişmanım. S22 ve s23FE alınmayacak cihazlar paranıza yazık almayın.
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Katılmıyorum. Türkiye'de S22 serisinde Snapdragon 8 Gen 1 var. Exynos değil. Ayrıca S23 FE'deki Exynos 2200 de S22 serisinin Exynos versiyonundaki Exynos 2200 ile aynı değil. S23 FE için üretim süreci geliştirildi. Yeni Exynos 2200, eski Exynos 2200'e göre daha verimli ve daha serin çalışıyor. S22 de S23 FE de bugünkü fiyatlarla piyasadaki en alınabilir telefonlar. 19.999 TL'ye S22, 22.500 TL'ye de S23 FE var. Redmi Note 13 Pro fiyatları bunlar.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Rezil işlemci gerçeğini değiştirmiyor. 8 Gen 1 de sorunlu exynos 2200 de. İstediği kadar verimli olsun gün sonunda diğer modellere göre yine cayır cayır yanıyor telefonlar.
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
S23 FE'de S23 serisindeki en büyük buhar odası soğutma sistemi var. S23 Ultra'dakinden bile büyük. Isıyı dışarı attığı için biraz sıcaklık hissettiriyor olabilir. Diğer modellere cayır cayır göre yanma gibi bir durum yok. S23 FE'de sorunları çözülmüş bir Exynos 2200 var.
0 Likes
Galaxy S
S23 ultradan büyük buhar odası varmış sjsjsjjswj
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S

S23 ultradan daha büyük buhar odası araştır öğren sonra git adamdan özür dile.  Bilgisiz elemanlardan nefret ediyorum

0 Likes