cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 FE Süper hızlı şarj olmuyor

(Topic created on: 07-09-2024 10:55 PM)
114 Views
Mete1u17
Active Level 2
Options
Galaxy S
Yeni kullanmaya başladığım S23 FE cihazim için 25W destekli bi adaptör aldım. Ancak hızlı şarj özelliğinin açık olmasina rağmen süper hızlı şarj yerine normal hızlı şarj oluyor. Aynı adaptörü S20 FE cihazda denediğimde mavi halka gelip süper hızlı şarj oluyor.
_Haftanin_
Active Level 6
Galaxy S
Ama zaten süper hızlı şarj diye bir seçenek yok ki diye biliyorum yanlış mı biliyorum o sadece şarja takıldığı an kilit ekranında çıkıp gidiyor. Yani bende de Süper hızlı şarj yazıyor sanra hızlı şarjda kalıyor.
0 Likes
Mete1u17
Active Level 2
Galaxy S
bilemiyorum gercekten yazilimsal bir sey mi acaba
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 6
Galaxy S
Memberstan destek kaydı açtırıp bir sorabilirsin istersen ilgilenilir seninle.
0 Likes
Mete1u17
Active Level 2
Galaxy S
Peki tesekkur ederim desteginiz icin.
Mete1u17
Active Level 2
Galaxy S
Fazla uzun surmuyor ancak 25w ile sarj oldugunda super hizli sarj yazip acik mavi halka cikmasi lazim degil mi?
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 6
Galaxy S
Süper hızlı Şarj açık ayarı tam nerede?
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 6
Galaxy S
Eğer şarj süresinde normalden yani diğer cihazındaki gibi fazla bir süre olarak sorun yoksa takma kafana
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
Anladığım kadarıyla şarj cihazında sorun yok hızlı şarjı özelliğini kapatıp baştan açın sonra cihazı yeniden başlatın sorun düzelmezse yer mecburen bir sıfırlama yapmak gerekiyor gibi ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden komple sıfırlama yapabilirsiniz veri yedekleme işlemini flash bellek veya hafıza kartlarını yedeklemenizi tavsiye ederim
Ferhat-A34
Active Level 7
Galaxy S
Süper Hızlı Şarj bildiğim kadarıyla 45w
0 Likes
Mete1u17
Active Level 2
Galaxy S
ama s20 fe de de olmamasi lazim degil mi o zaman
0 Likes