cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 Açılmayan Wifi

(Topic created on: 01-05-2024 10:39 PM)
297 Views
slhtnr
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Merhabalar Galaxy S23 kullanıyorum, şöyle bir sorunum var telefonun bazen wifi si açılmıyor bugün de aynı sorun oldu telefon durumunda baktiğımda 64 saattir telefon açıktı. Daha öncede böyle bir sorun olmuştu telefonu fabrika ayarlarına geri dönderdim ama ancak çözüm olmadı ancak telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor ve wifi yi açabiliyorum. Başka bir çözüm yolu var mıdır ? Bu sorun yazılımsal mı donanımsal mı onu da anlamış değilim, donanımsal olsa yeniden başlayınca da wifi açılmaz yazılımsal olsa herkeste olur ancak eşimin S23 ünde böyle bir sorun yok, yazılım olarak en son sürümü kullanıyorum.

0 Likes
10 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Wifi güç tasarruf modu açıksa kapalı olsun. 1704483839225_1704483839215_0.jpg
0 Likes
slhtnr
Beginner Level 2
Galaxy S
Şimdi kontrol ettim kapalı durumda hocam
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
o zaman geliştirici seçeneklerini aktifkeştirip wifi yazıp bunları kontrol edin. sonra geliştirici seçeneğini geri kapatın. yoksa NFC çalışmıyor yeni sürümde1704483970173_1704483970166_0.jpg
0 Likes
slhtnr
Beginner Level 2
Galaxy S
Gösterdiğiniz ayarları yaptım bakalım bir kaç gün içersinde yine aynı sorunu yapacak mı ?
0 Likes
Galaxy S
Hocam sıfırlamanıza rağmen düzelmemiş Bence servislik Ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla yapın Olmazsa aldığınız ekran görüntüsüyle gene buradan destek bölümünden hata raporu gönderebilirsiniz
0 Likes
slhtnr
Beginner Level 2
Galaxy S
Hocam ağ ayarlarını da sıfırladım telefonu da sıfırladım ancak çözüm olmadı ekran görüntüsü ile birlikte destek bölümden rapor gönderdim bakalım ne diyecekler bir aylık cihazı da servise vermek içime sinmiyor ama yapacak bişey yok
0 Likes
Galaxy S
Aynen Fabrikasyon hatası olabilir Rapordanda pek bişey çıkmıyor ama, tahminen onlarda servise yada müşteri hizmetlerine yönlendirirler Bakalım hayırlısı
0 Likes
Galaxy S
Şu da aklıma geldi wifi ayarlarında wifiyi açıp kapatan uygulamaları gösterir Özellikle indirdiğiniz ağ erişim izni verilen uygulamalar WiFi ye müdahale ediyor olabilir Birde sistem ayarlarını değiştir izni var ayarlar uygulamalar menüde özel erişimde Zayıf ihtimal de olsa bunları da kontrol edip şüphelendiklerinizi kapatabilirsiniz
0 Likes
slhtnr
Beginner Level 2
Galaxy S
Bakacağım hocam çok teşekkür ederim
0 Likes