cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23'ü neden bozarsın ki?

(Topic created on: 05-02-2024 12:33 PM)
522 Views
klingon
Active Level 5
Options
Galaxy S
Yaklaşık 4 aydır s23 256 gb modelini kullanıyorum. One ui 6.0 ile pili fena gitmiyordu. Ama iyi değildi. 5.0daki performansı vermiyordu. Oyun vs oynamam sürekli video foto çekmem. Normal sosyal medya telefon görüşmesi vs gün içinde kullanımım bu şekilde. 6.1 güncellemesi ile düzeleceğini söylüyorlardı pil performansının. Aksine daha da geriye gitti ısınma sorunu yoktu telefon normal işlemlerde bile ısınmaya başladı. Sırf ısınmasın diye düşük seviyeli performans modunda kullanıyorum. Ekran süresi olarak 5 saatin üstüne çıkamıyorum. Wifi kullanımında kötü dışarı çıkıp mobil veriyi açtığımda pil performansı rezalet ötesi. 4 aylık cihazın bu pil performansını göstermesi kabul edilemez. Kimse senin cihazında sorun var vs yazmasın. Reddit ve bütün samsung forumlarını takip ediyorum herkes son zamanlardaki pil performansından şikayetçi s23ün. Sd 8 gen 2 gibi bi işlemciyi nasıl optimize edemezsin ey samsung??? Günlük kullanımda gps, AOD kapalı. Karanlık mod açık düşük seviyeli performansta kullanıyorum. Bu kadar özelliği kapattıktan sonra ne anlamı var bu telefonu kullanmanın??
7 Comments
Avcı_S23U
Active Level 8
Galaxy S
samsungun satış stratejisi olabilir. tahminimve s24 serisi ile beraber yeni bir dönem başladı ve eski telefonları bozuyorlar s24 serisi üstü ve altı diye ayırmış olabilirler. sadece tahmin
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok ama s23 serisiyle yakaladıkları olumlu ivmeyi sağolsunlar s24 serisinde abd hariç bölgelere exynos vererek tersine çevirdiler. Qualcomm işlemci maliyetleri daha yüksek olabilir ama adamlar bu işi senden daha iyi yapıyor el mahkum alacaksın. Yoksa sd vs exynos testlerinde çuvallarsın. %5lik **bleep** olsa neysede pil ısınma performans testlerinde %20ye yakın **bleep** var kim exynos almak ister ki?
Avcı_S23U
Active Level 8
Galaxy S
kesinlikle katılıyorum
Galaxy S
Acaba düzenlediler mi diye merek ediyordum S23 ü belli ki hala sorunlar devam ediyor.
Ben sanırım bir süre daha 6.0 da kalmaya devam edeceğim.
Eskiden xaomi bir güncelleme yayınlar 1 ay insanları kanser eder idi şimdi bu işi belli ki Samsung devralmış
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef düzeltmesi çok kolay olan sorunlar hala devam ediyor. İnsan bi düşünüyor acaba bilerek mi düzelmiyorlar diye
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Ben de 6 aydır s23 kullanıyorum. İnanılmaz derecede istikrarsızlık var. Pil süresi yeterli ancak az biraz video izleyip arama yaparsan kurtarmıyor. Hadi diyelim pil süresi böyle... Tamam da 25 w ile hemen şarj etmek mümkün değil. Bununla birlikte 6.1 ile biraz yükseldi ekran süresi. Sonra gelen güvenlik güncellemesi ile tekrar başa sardı. Bu model amiral gemisi. Dolayısıyla hiçbir özelliğin kısılmadan bataryanın yeterli tatmini vermesi gerekir. Ancak olmuyor. 6 saat, en fazla 6 buçuk saat ekran süresi alıyorum. Ha bugün ha yarın diye diye kullanıyoruz. Planlı eskitme olduğunu düşünmüyorum. Samsung'un bu son güncellemeleri, özellikle Android 14 ile başlayan sorunlar, tamamen başarısızlıktır.
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum Amiral gemisi bir cihazda onu Kapat bunu aç hesabı yapılmaması lazım. Son güncellemeler Samsung için kesinlikle başarısızlık. S23'ü alırken o kadar çok videosunu izledim ki Samsung bu sefer yapmış dedim ama yaptığını da bozdu