Original topic:

Galaxy S22 Serisi Büyük Nisan Güncellemesi

(Topic created on: 04-06-2023 01:28 PM)
685 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Şu anda sanırsam gelmiş geçmiş en büyük düzeltme eki güncellemesi geliyor. Köşede s22 serisi için yayınlanan güncellemenin boyutu1.8GB büyüklüğünde.

Güncelleme detayları şöyle;
● Kamera ve galeri fonksiyonları güçlendirildi. (S23 de ki fotograftan çıkartma oluşturma geldi sanırsam)
● Güvenlik yaması ve politikaları güçlendirildi.

image

9 Comments
Cank24
Active Level 5
Galaxy S
Androidi baştan mı yazdılar ne yaptılar bu nasıl boyut :)
Galaxy S
Kimse memnun değilmiş..bulanık çekme yine duzelmemis..
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 de bulanık çekme sorunu yok bende. Yakın çeksemde odak sorunu olmuyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bahsettiğin özellik kullanıma sunuldu. Hatta diğer özelliklerde kullanıma sunuldu gönderi hazırladım akşama doğru paylaşacağım

En yakın zamanda gelmesi dileğiyle hayırlı olsun
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Tabi o ozelikler a serisi alamayacagi icin bisey dememize gerek yok ne yaziki
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
İyi özellikleri maalesef yazılımsal ve donanımsal kaynaklı gelemiyor

Yazılımsal kaynaklı olanlar gelebilir anca
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bide şu arayüzde görsel değişiklikler yapılsa, İkon seçenekleri arttırılsa tadından yenmez. galaxy themes teki bir kaç paralı güzel ikon dışında çoğu çöp. zaten göze hoş gelenlerde "ver parayı al köfteyi" hesabı.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
S22 plusta fotoğraf çekmede sorun yok, benim öyle bir sıkıntım yok. birkaç göze hoş gelen görsel değişiklik, Pil süresi ve özellikle Samsung klavyede yenilik, Ki onunla ilgili yeni bir konu açtım. yoksa kusur aramak istedikten sonra her şeyde illaki bir kusur bulunur.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S23 Kamera özelliklerinin hepsi s22 cihazlarına geldi bu güncelleme ile. Akşam alfatürk detayları açıklayacak. Pil süresi de bence iyilesmistir. 1.8GB çok buyuk bir güncelleme boyutu çünkü