cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S21 için hızlı kablosuz sarj yapacak powerbank

(Topic created on: 10-30-2022 12:29 PM)
222 Views
AliAkgün
Active Level 5
Options
Galaxy S

Galaxy S21 için hızlı kablosuz sarj yapacak powerbank arıyorum fakat Türkiye  de yok. Samsung EB-U3300XJEGWW modelinde kablsouz sarj yapan bir powerbank var ama satan yok Türkiye  de. Buna benzer var ama o da kablolu 25wattt sarj eden değil 15watt sarj eden var. Yurtdışında satanlar var ama Türkiye ye gönderen yok. Neden bu ürün bulunmuyor Türkiye de. Samsung shopda da yok müşteri hizmetlerine sordum online mağazada stok yok dedi ama mağazlara bakabilirsiniz dedi. Bulunduğum yerde 1 tane samsung mağazası var onda da yok.

Ürünü karıştırmayın arkadaşlar model kodu EB-U3300XJEGWW

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba AliAkgün,

Galaxy S21 model cihazımızın kablosuz şarj desteği 15W’dır. EB-U1200CSEGWW modelini kullanabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/wireless-battery-pack-u1200-eb-u1200csegww/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy S
Nereden alınır butonuna tıklayınız belki oralardaki mağazalarda vardır
AliAkgün
Active Level 5
Galaxy S
Samsung mağazalarını gösteriyor daha önce denedim bunu tabi ki. Yani stoktaki mağazaları değil sana en yakın mağazalari gösteriyor gereksiz bir buton
0 Likes
AliAkgün
Active Level 5
Galaxy S
Mağazaya gittim dün elimizde yok dediler
0 Likes
AliAkgün
Active Level 5
Galaxy S
Samsung mağazalarını gösteriyor daha önce denedim bunu tabi ki. Yani stoktaki mağazaları değil sana en yakın mağazalari gösteriyor gereksiz bir buton o.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba AliAkgün,

Galaxy S21 model cihazımızın kablosuz şarj desteği 15W’dır. EB-U1200CSEGWW modelini kullanabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/wireless-battery-pack-u1200-eb-u1200csegww/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes