cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S21 Sarj Aleti Kaç W Olmalı ?

(Topic created on: 08-29-2022 11:26 AM)
446 Views
Ceylan-Gencer
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar Yaklaşık 6 - 7 aydır Galaxy S21 cihazını kullanıyorum. Kullanmış olduğum sarj aletini sarja takınca hızlı sarj yazıyor ancak pil ayarlarında süper hızlı sarj özelliği mevcut süper hızlı sarj özelliğini kullanabilmem için kaç W değerinde bir sarj aleti almam gerekiyor ? Birkaç sarj aleti incelledim ve 25W - 45W yazanları gördüm 45W S21 destekliyormu ? Hangisinini kullanmamı önerirsiniz ?  Süper hızlı sarj kullanan varsa faydaları nelerdir ? Kullanmamı önerirmisiniz ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
25 watt destekliyor, standart gelen 15 watt. 25 watt almalısınız super hızlı için.

View solution in context

8 Comments
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
25 watt destekliyor, standart gelen 15 watt. 25 watt almalısınız super hızlı için.
Ceylan-Gencer
Beginner Level 2
Galaxy S

Ancak 25W bir sarj aleti takınca da aynı şekilde hızlı sarj yazıyor. Süper hızlı sarj yazmıyor açıkcası ?

TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Hayır 45 desteklemeyen bir model, maksimum 25 watt kullanabilirsiniz. Adaptör ve ara kablonun süper hızlı şarj özelliğinde orijinal olması dahada önem kazanır, orijinal ürün kullanın. Samsung shopa girerseniz 25 wattlık adaptörü göreceksiniz.
Ceylan-Gencer
Beginner Level 2
Galaxy S

Ancak 25W bir sarj aleti takınca da aynı şekilde hızlı sarj yazıyor. Süper hızlı sarj yazmıyor açıkcası ?

TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Ayarlar > Pil > "Diğer Pil Ayarlarından" hızlı şarj seçeneğini kapatıp süper hızlı şarjı aktive etmeniz gerekmekte. Screenshot_20220829-114746_Samsung Members_9866_1661762866.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Yazması gerek yazmıyorsa orjinal değildir ya da ayarı açık değildir.
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Bende 25W kullanıyorum süper hızlı şarj yazıyor S21 cihazım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
25w son desteklediği o s21 in