cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S21 FE e-sım desteği

(Topic created on: 06-06-2023 11:08 AM)
harunalbay
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

Başka ülkelede yaşayan x kişisi ile aynı cihazı kullanıyorum o e sim kullanabiliyorken ben kullanamıyorum apple cihazlarda asla böyle bir durum yok bir samsung fan boy u olarak samsung'un bu politikası hiç hoşuma gitmedi en kısa zamanda apple bir cihaza geçicem
9 Comments
EsatSemih
Active Level 6
Galaxy S
Sunmamalarının nedeni ülkenin o altyapısı veya GSM operatörlerinin dönemlerde o özelliğin kriterini karşılayamayışı olabilir.
Ama kızmakta çok haklısın bu konuya
Sana katılıyorum.

harunalbay
Active Level 2
Galaxy S
Gsm operatörlük bir durum değil bence 2017 de çıkmış iphone x de e sim kullanılabiliyorken s21 fe de ülkemize özel kullanamıyorsak bence bir sorun var
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
S20 ve sonrasında var. Fe modelleri kırpılmış modelleri onlarda yok. Üstelik e sim yapacaksan bir slot boş kalmak zorunda ve çekim gücü daha düşük. Sen de Apple'da Se modelleri alsan onda da bir çok özellik kırpılmış olacak. 5 g yok mesela.
harunalbay
Active Level 2
Galaxy S
Fe modelleri de kırpılmamış işte başka ülkelerde kullanabiliyorsun kafama takılan bu
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ben görmedim yurtdışında makalelerde falan denk gelmedim çoğu olmadığından şikayetçi ama yurtdışında var mı yok mu bilmiyorum malesef
Adanaliisot
Active Level 9
Galaxy S
Csc değiştirmeyi deneyebilir misiniz ?
Benmavi
Active Level 5
Galaxy S
Şaşırtmadı genelde saçma sapan kısıtlamalar yapıyor. Bu yüzden bir daha asla tercih etmeyeceğim bir marka. Sadece en üst modelleri alınabilir. 240W neo 5 gelirse ona bir bakmanı tavsiye ederim. Veya 100W neo 5 se geçilebilir. 10 Dk şarj oluyormuş. Çok iyi.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
CSC değiştirin. Garantiniz bozulmuyor. İsterseniz yardımcı olabilirim
harunalbay
Active Level 2
Galaxy S
Nasıl değiştirebilirim