Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S20 FE Ekran Kaydı Sorunu

(Topic created on: 01-30-2022 04:21 PM)
700 Views
FabulousNyxx
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar Galaxy S20 FE

image

cihazımdan aldığım ekran kaydı videolarını whatsapp ten birisine göndermeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum çözümü var mıdır ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba FabulousNyxx,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
14 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Bende bir sorun yok ayarlarda bu şekilde Screenshot_20220130-162424_Samsung capture.jpg
FabulousNyxx
Active Level 3
Galaxy S
Bende de aynı şekilde
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Exynos mu snapdragon mu senin
FabulousNyxx
Active Level 3
Galaxy S
Snapdragon
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Bende bir sorun yok şimdi denedim yine gönderebiliyorum
FabulousNyxx
Active Level 3
Galaxy S
Normal kameradan çektiğim videolar gidiyor ama ekran kayıtları gitmiyor
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazi kapatip bir daha deneyin bakalım
FabulousNyxx
Active Level 3
Galaxy S
Aynı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Whatsapp kaynaklı bir sorun uygulamanın geliştiricisine geribildirim gönderin sonraki güncelleme ile düzeltirler.
0 Likes