cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S20 ısınma sorunu.

(Topic created on: 08-30-2021 04:28 PM)
1896 Views
spy60
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefonum bazen kendi kendine aşırı derecede ısınıyor soğuması için telefonu kapatıp bekletiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? 

6 Comments
cybercider
Active Level 7
Galaxy S
Exynos 990 genlerinde var ısınma. Malesef çözümü yok.
Galaxy S
🌺 • Merhaba • 🌺

{ 🌺}~Isınma Sorunları Nasıl Geçer? ~{ 🌺}

🌺 • Saatlerce oyun oynarsanız telefonun ısınması normaldir. Oyunu kapatmanızı ve cihazı dinlendiriniz.
🌺 • Batarya ömrünü tamamlamışsa, eğer batarya şişse ya da batarya şişmeye yakınsa. Böyle ısınmalar yaşanabilir bunun için servise gidip batarya değişiminde bulunlanızı öneririm.
🌺 • Anakarttan dolayı böyle sorunlar yaşanabilir anakartı tamir ettirmenizi öneririm ciddi bir işlemdir.
🌺 • Yazılım güncellemeden dolayı böyle sorunların ortaya çıkması normaldir, eğer sorun bir türlü düzelmiyorsa cihazı sıfırlamanızı öneririm. Hala sorunlar devam ediyorsa eski yazılıma geri dönün.

🌺~Eğer bu yanıtlarımdan biri çözüm olduysa yorumumu çözüm olarak kabul ederseniz çok sevinirim 😊

🌺 • İYİ GÜNLER! • 🌺

(Belki işe yarar diye paylaşıyorum)
Solution
01a65
Expert Level 2
Galaxy S
Merhaba ben Ahmet
Konu ile ilgili olarak hata raporu göndermenizi öneriyorum cihazınızın incelenebilmesi için hata raporu şu şekilde gönderilebilir uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bugün yatakların girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporu hata raporları gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihaz ısınması veya aşırı ısınma bu seçeneği bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık halde tutun sorununuzun sıkılığını seçin ve hata raporunu göndereyim arka planda kayıt oluşturulurken Samsung Menderes uygulamasını da kapatmayın rapor tamamen gönderilene kadar bekleyin yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaklardır
Not
Cihazınızda ağır biri oyun uygulama veya dosya türü var ise ve bu fazlasıyla ağırsa Bu cihazı yormuş ve işlemci ısıtıp ısıtmış olabilir cihazınızın performansına göre oyun uygulama veya dosya türleri ve benzeri şeyler yükleyin Ayrıca Google Chrome uygulamasından da APK şey dosyaları yüklemeyin yüklediyseniz de cihaz Virüs kapmış olabilir
Not
Cihazınızı en son yazılım ile kullanın yazılım güncellemelerini Grup yüklemek için kontrol etmek için şu işlemleri uygulayın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bugün ve tıkla indirin yazılım güncelleme son güncelleme Bu yazı seçeneğini bulunuyor tıklayın çıkan sayfa içerisinden en yukarıda yer alan indir ve yükle yazan yazı seçeneğine tıklayın cihaz otomatikman yazılım güncellemelerini denetleyecek tir yazılım güncellemesi olursa oradaki gerekli adımları uygulayarak güncellemeyi yükleyin ve kurun şarjın uzun da en az %50 veya üzeri olması gerekeceğini de unutmayın
Not
Hata raporu gönderdiğiniz zaman yetkililer 11 içerisine kadar veya 10 gün sonrasına kadar sizlere bir cevap vermezler ise cihazınızı kontrol edilebilmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin u işlemler ile sorununuzun çözülebileceğini umuyorum İyi akşamlar iyi günler
Karaprens61
Active Level 10
Galaxy S
Haci ben telefonu yıkıyorum derce düşüyor 🤣
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
😂
0 Likes
Solution
RecepF
Expert Level 5