cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S10e servis deneyimi

(Topic created on: 04-28-2021 09:15 PM)
472 Views
hamzathebas
Active Level 4
Options
Galaxy S

22 Nisan'da cihazı ekran yanması şikayetiyle servise verdim yedek cihaz verdiler bana (Galaxy A10). Bugün 28 Nisan'da cihazı teslim almaya gittim. Ekran, pil ve anakart değişmişti. Anakarttan şikayetim olmamasına rağmen arıza varmış değişim sağlamışlar. Mağdur etmediler beni cihazı sıfırlamış olduk her türlü. Samsung servis deneyimim gayet iyi

13 Comments
DearM51
Active Level 5
Galaxy S
vay be samsung m51 var wifi görmüyor oppo reno 4 var o daha çok çekiyor değiştirirlerni acaba
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Cihazı başka bir modemde de test edip fotoğraflarını çekin. Bu şikayetle servise verin muhtemelen anakart değişir
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
SUPHANALLAH AMAN YARABBİ SAMSUNG SERVİSİNDEN MEMNUN KALMIŞ BİR KULLANICI VAR KIYAMET BUGÜNDÜR YA ÜMMETİ MUHAMMED😱
0 Likes
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Genel olarak daha öncede memnun kalmıştım Gear 2 cihazımı Gear S2 ile değiştirmişlerdi yani bana mı denk geldi bilmem ama hizmetten memnunum
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
kardeşim bu bi ilk gibi birşey resmen samsung servisi rezalet çnkü
0 Likes
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Arkadaşlarımda birkaç kere münasebeti oldu Samsung servisle şu ana kadar sorun yaşamadılar bilmiyorum belkide bu bölgedeki servis iyidir
0 Likes
Ex990D
Active Level 7
Galaxy S
54 derece olup ısınma sorunu yok diyen Samsung. Allahım sen nelere kadirsin
0 Likes
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Muadil cihazda aynı işlemi deneyin o da aynı ısıya geliyorsa normaldir. Isınmayı performans düşüşü yaramadığı müddetçe takmayın
0 Likes
Ex990D
Active Level 7
Galaxy S
Isınınca bildirim çubuğu bile bayağı kasıyor özellikle mobil veri kullanırken ama Samsung masraftan kaçmak için sorun yok diyor
0 Likes