cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S Serisi Yapay zeka Araçları Türkçe dil desteği

(Topic created on: 08-05-2024 12:29 PM)
274 Views
eko1925
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, samsung yetkililerinin de takip ettiğini düşündüğüm için bu konuyu buraya yaziyorum. Samsung Türkiye de cok tercih edilen bir marka. Buna rağmen turkce dil desteği sonra denilerek öteleniyor. Dil desteğini önce almamiz gerekir iken neden bekliyoruz? Samsung bu konuda açıklama yapmalıdır 

9 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Etmiyorlar

2. Olacakta dil desteği zaten yavaş yavaş geliyor dil desteği bitti sadece stabil

Yayınlanan paket sandık sadece samsung İnternet

Fakat forumdada paylaşıldı zaten Türkiye ceosu aktif çeviri kullandı ai ile
eko1925
Active Level 1
Galaxy S
Kullandı da bu bize gelmediği sürece anlamı var mı? Tarih verdiler de ben mi göremedim?
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Tamam işte? Tarih dalan vermediler daha kararlı değil demekki sunmadılar bize. Bu yıl içinde çıkar diyorlar. Zaten galaxyai daha bu yıl çıktı
eko1925
Active Level 1
Galaxy S
Anladım, üstadım benim isyanım esasen ilk çıktığı anda Türkçe olması. Bu ülke kullanıcılarına biraz saygı, enteresan diller var, bu kadar pazar payı yüksek bir ülkenin dili yok. Gelirse ne ala. Gelmezse diye bütün cekincem. Bixby e yıllardır gelmedi mesela.
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bixby rüya onu unut ama ai alacak net
_nV
Active Level 4
Galaxy S
Samsung sadece Türkiye üzerinde mi hizmet veriyor? Toplasan 100milyon bile değiliz. Sonra Türkiye en çok satılan modellere bakıyorsun, en üst seviye telefon alan kaç kişi. Firma senin olsa önce hangi dillere öncelik verirdin?
eko1925
Active Level 1
Galaxy S
Bu geçersiz bir argüman. Bu ülkede en cok satan andriod markası samsung dur. Siz hak veriyorsanız Türkçe olmamasına enteresan fakat kullanıcı olarak benim talebim Türkçe nin verilmesidir, tercihen de ilk sırada. Forumu inceleyip gördüğüm kadarıyla da çoğunluk aynı fikirde. Demek ki bu yönde güçlü bir talep var.
0 Likes
_nV
Active Level 4
Galaxy S
100tane 1 TL de 100 lira, 1 tane 100 lira da 100 lira. Dünyada Türkçe konuşan kişi sayısı dünya nüfusuna oranla kaç kişi? Yerel fiyat politikası ile fiyat düşürdüğü ülkeler neresi? Şimdi bunlara böyle bakıp kendin Samsung firmasının sahibi olsaydın ne yapardın? Türkiyede samsung olmasa kaç kişi iphone kullanır. Biraz olaylara duygusal taraftan değil de mantıksal taraftan bakalım. Bu firmalar arasında Türkiye için yerel fiyat çıkartan tek firma Samsung. Kaldı ki Türkçe gramer yapısı olarak zor bir dil. Bunlar için zaman gerekecek. Dünya çapında zirveye oynayan bir firma yönetirken duygusallıktan önce size kar getiren en büyük topluluklara yönelirsiniz. Sonrasında diğerlerine doğru kayarsınız.
0 Likes
_nV
Active Level 4
Galaxy S
Bir de forum genelinde kaç kişi s24 ultra kullanıyor kaç kişi giriş seviyesi kullanıyor. Bunları da paylaş. Kullanıcı olarak ben de gelmesini istiyorum ama bu işin bir de sürdürülebilir ve müşteri memnuniyetini elde edilen gelire korumak ta var.

Bence bundan sonra sunulacak tüm argümanlarınız topluluğu ve duygusallığı katarak olacak.
0 Likes