cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Fold 7 Tartışma

(Topic created on: 4 weeks ago)
129 Views
Renega
Active Level 6
Options
Galaxy S

Önümüzdeki etkinlikte yeni fold, flip ve akıllı saatler tanıtılacak. Bu etkinlik 3-4 haftaya gerçekleşir. A52 cihazımdan s25 edge'ye geçmeyi düşünüyordum ama fold serisine göz atmaya karar verdim. Fold 6 incelemesine baktığımda büyük hayal kırıklığı olduğunu, buna rağmen fiyatının pek ucuzlamadığını f-ark ettim. Böyle bir cihaza neden sd8 gen3 + s24 ultra kameraları + 45W hızlı şarj koymadılar anlamıyorum. Ayrıca daha ince olabilirdi, iç ekran kamerası hiç olmasa daha iyiymiş (hem daha iyi kullanım deneyimi sunardı hem de çekim kalitesi berbat). Bu etkinlikte büyük hayaller kurmayı düşünmüyorum çünkü s25 tanıtımında yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum. Ben sadece fold7'den beklentilerimi yazıp sizlerle bunu tartışmak istiyorum. Bu modelde sd 8 elite olmalı + daha ince kasa + s25 ultra kameraları + en az 45W hızlı şarj (olması gereken en az 90W aslında ama samsungdan bahsediyoruz) + tabiki hafıza kartı girişi + yanlarda hoparlör en az 2 adet (tab serisi gibi) + 16gb ram + daha iyi fiyatlandırma. Bu saydıklarımdan biri bile gerçekleşmeyecek muhtemelen 🙁 

9 Comments
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam aynı fikirdeyim öyle olsa samsunga olan ilgi dahada artae falan ama işte öyle olsa....
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Rakiplerine de bakıyorum onlar daha kötü durumda. Adam gibi cihaz çıkartan yok. Ya kamerası kötü oluyor, ya yapay zekası, ya çok kalın ve büyük yapıyorlar, eksik donanım vs.
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Koyun hepsini adam akıllı geçin gidin ne amaçları varsa
0 Likes
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Hala Katlanabilir telefonların kullanılabilirlik açısından sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Çok hassaslar ve tamir maliyetleri çok yüksek. S25 edge alınabilir ince olmasına rağmen testlerden çok çok sağlam çıktı sadece ekran süresinin fazla kısa onun haricinde alınabilir
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Fiyatı 50bine düşse de alsam 🙁 elime alıp inceledim resmen aşık oldum telefona ama kılıf takmazsam çizilir veya düşürüp kırarım diye korkuyorum. A52 telefonumu ilk aldığımda bir kere düşürdüm yan kasada iz kaldı. Ben de hep kılıfla kullanmaya başladım. onlarca kez düşürdüm sapasağlam. Ama şimdi edge alırsam kılıf takarsam kalınlaşacak. Güzel tasarımı kaybolup gidecek 🙁 2. kamerası olan geniş açı kamerasını çok gereksiz buluyorum. 12mp geniş açı kamera olmasa da olurdu. Onun yerine hareketli periskop sistemli birtane telefoto kamera koysalar her işi yapacak.
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
Dayanıklı olsun bir de kameraları amiral gibi çeksin belki Flip 7 düşünebilir
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
normal kılıf alsan da aynı işi görecektir. ben amazondan ucuza s9 kılıfı aldım akıllı gibi kapatınca üstine kapanıyor, açınca açılıyor
Renega
Active Level 6
Galaxy S
amazondan bak model numarasını yaz + case yaz mesela ms6500 case yazıp arat, fiyata göre sırala. ucuza bulabilirsin
Galaxy S
Muhtemelen 8 Elite ile olucak. Bi kaç ay önce sizan geekbench test sonuşları S25 serisi ile aynıydı çünkü