Original topic:

Galaxy A55'ten S25FE'ye veya S24'e geçiş.

(Topic created on: 03-18-2026 01:29 PM)
515 Views
LyhmoN
Active Level 7
Options
Galaxy S
Dün Galaxy A55'ten S serisine geçme kararı aldım fakat çok kararsız kaldım.

S25FE'de daha büyük batarya ve daha hızlı şarj hızı var fakat düz S24 gibi kameraları yok diye biliyorum. 

Fiyat olarak 24+ bana halen çok geldiğinden bu ikisi arasında takılı kaldım.

Ayrıca merak ettiğim sanırım 25FE LTPO ekran kullanıyormuş. Bu LTPO sayesinde Always On Display'e "Erease Lockscreen" özelliği var mı?(LTPO kullanmıyormuş)

Ayrıca geçilir mi A55'ten emin bile değilim. Fikir alırsam çok hoş olur.
14 Comments
LightWave
Active Level 6
Galaxy S
İmkanın varsa FE den önce normal S al.
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S25fe de Ltpo ekran yok, fazla oyun oynuyorsaniz s25fe alın günlük kullanım için s24 öneririm ben pilden yana sorun yaşamıyorum yoğun kullanımda mobil veri ile 5,6 saat, ortalama kullanım wifi ile 8,10 saat süre alıyorum
LyhmoN
Active Level 7
Galaxy S
Genelde bilgisayardan oynuyorum fakat evde olmadığım zamanlar telefonda oynuyorum ama kamera açısında telefoto FE serisinde iyi olmadığını söylediler ondan düz S'te kaldı aklım.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Telefoto düz s24 te de çok iyi değil bence, düşük ışıkta suluboyaya dönüyor bildiğin, s25fe ile diyafram değerleri aynu sadece biri 10 diğeri 8mp çok bir f ark olacağını sanmıyorum fakat düz bir S serisi Fe den daha premiumdur orası kesin
Galaxy S

S25 FE daha iyi olur çünkü işlemcileri aynı ama S25 FE S25 serisine daha çok benziyor ve Premium duruyor bu yüzden S25 FE derim.