Original topic:

Galaxy A55'ten S25FE'ye veya S24'e geçiş.

(Topic created on: 03-18-2026 01:29 PM)
433 Views
LyhmoN
Active Level 7
Options
Galaxy S
Dün Galaxy A55'ten S serisine geçme kararı aldım fakat çok kararsız kaldım.

S25FE'de daha büyük batarya ve daha hızlı şarj hızı var fakat düz S24 gibi kameraları yok diye biliyorum. 

Fiyat olarak 24+ bana halen çok geldiğinden bu ikisi arasında takılı kaldım.

Ayrıca merak ettiğim sanırım 25FE LTPO ekran kullanıyormuş. Bu LTPO sayesinde Always On Display'e "Erease Lockscreen" özelliği var mı?(LTPO kullanmıyormuş)

Ayrıca geçilir mi A55'ten emin bile değilim. Fikir alırsam çok hoş olur.
14 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle geçilir ikisinden birine ama yanlış bilmiyorsam s25 fe de ltpo ekran yok haberiniz olsun. S serisinde Sadece S2x Ultra serilerinde var. (S24 serisinin hepsinde varmış 😊)
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
Tüm S24 serisinde ltpo ekran var hocam s25 fe de yok
S24 ekrani 1hz e indiriyor s25 fe 48hz diye biliyorum
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
S25 fe de olmadığını kastetmiştim ama pek açıklayıcı yazamadım 😅 düzenledim yorumu.. bu arada s24 serisinin tüm cihazlarında olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için.
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
Şahsen 2600nitt, daha iyi telefoto, kompakt tasarım, biraz daha ince çerçeveler, duvar kağıtli aod, ultrasonik parmak izi için S24 alırdım
LyhmoN
Active Level 7
Galaxy S
Tek canımı sıkan taraf batarya tarafı yoksa S24 almak istiyorum. Fakat s24+ ile S24 arasında 10 bin liralık oynama var ondan emin olamadım.
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
Batarya konusunda çok büyük **bleep** olacağını düşünmüyorum s25 fe 6.7 s24 6.2 inç sonuçta ama forumdaki kullanıcılara sormak lazım 😊
LyhmoN
Active Level 7
Galaxy S
Aynı işlemcileri kullanıyolar zaten fakat bütçemi zorlayabilecek gibi olursam 24+ modelini alabilirim onun dışında sanırım S24 alıcam biraz daha araştırdım😁
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun şimdiden 😊
LyhmoN
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim 😁