cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

|Gałaxy Haberler & Genel Görüş| Samsung S23 Serisi İçin Ocak Güncellemesi!

(Topic created on: 01-14-2024 05:51 PM)
1803 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Galaxy S
1. ( İlk sunum )👇
image
*Görsel İnternetten Bulunmuştur.

• Merhabalar Değerli Members Üyeleri. 😊

Gününüz Güzel Geçiyordur Umarım. 

——
● Size Bir haber sunmak istiyorum. 

Eğer zaten Haberiniz Varsa Bu konudan Sunumum hoşunuza giderse Beğenebilirsiniz.

Ama Eğer Haberiniz yoksa yada Güncellemeyi bekliyorsanız sıkılmadan okuyabilirsiniz. 👇
———
Ufak Bir seriye Başlıyorum İsmi de Gałaxy Haberler. ( Tabi İsminden de belli olduğu gibi Özgün ve Samsung İle ilgili haberleri sunacağım size. ) 

! Bilindiği üzere kopyala yapıştır değil de Kendi yorumum ve Toplama bir haber Olacaktır.

Global siteden aldığım bilgiler olursa Onlarıda Gönderini altında Link Olarak paylaşacağım.

Members dışı yönlendirme yasak olduğundan sadece orjinal Samsung'dan alacağım.

Hemen Başlayalım👍
———
image
*Görsel İnternetten Bulunmuştur.

■ Galaxy S23 Ocak güncellemesi Başlatıldı. 

Samsung, yeni yılın hemen başında amiral gemisi telefonları için güvenlik güncellemelerini yayınlamaya başladı.

bu güncellemelerin bir kısmı, özellikle Galaxy S23/S22/S21 serileri için gecikme Yaşandı.

Güncelleme, Önemli düzeltmeler içeriyor ve kullanıcıları için Daha gelişmiş Güvenlik sunuyor. (*Zaten güvenlik konusda Süphe yok bu konuda Önemli olan S23 serisinde Pekçok kişini yaşadığı One Ui 6 Problemleri.) 

■ Galaxy S23 Ocak güncellemesi ile Galaxy S23 Google Play sistem güncellemesi hatası İçin düzeltme aldı.

*Bir diğer gönderimde de Paylaştığım gibi A54 Ve diğer Samsung Kullanıcılarına geldi bu düzeltme Eğer Daha size ulaşmadıysa Yakın zamanda gelecektir.👇
image
*Bana Gelen güncellemenin Ekran Görüntüsü

● — — ● —— ● ● —

■ Gelen son bilgilere göre, 
Galaxy S23/S22/S21 için yeni yılın ilk güvenlik yamasını Sunuldu. 

Güncelleme, yaklaşık 400MB’lık bir indirme sağlayacak.

( S91xBXXS3BWL3 ) Ürün yazılımı sürümünü getirecek. Bu koddaki “x” yerine cihazınızın model numarasının son hanesi geliyor.

Cihazlara özel olacak ve Bu rahatlıkla anlasılabilecektir.
image
*Stok Görsel
■ Gelen son bilgilere göre, Bu güncelleme şu ana kadar Fe cihazları için yayınlanmadı. 
(*S20Fe/S21Fe/S23Fe)

Bunların Dışındaki modellerde, yaklaşık 75 düzeltme içeren bir güncelleme bulunuyor. 

Bu düzeltme Samsung’un öncelik sıralamasında Yüksek öncelikte yer alıyor. 

Eski amiral gemilerine de gelen Galaxy S23 Ocak güncellemesi birçok düzeltme ile geliyor. 
■ Güncellemenin içeriğinde "Bildirim Hizmeti" adlı bir düzeltme de bulunuyor. 

Bu düzeltme, bir saldırganın kullanıcının bilgilerine erişmesine neden olabilecek bir güvenlik açığını gideriyor. 

■ Samsung güvenlik konusunda başka Düzeltmelerde getiriyor. Bluetooth eşleştirme işlemi için yapılan “Yüksek” önceliğe sahip bir düzeltmenin de güncelleme ile geldiği bildiriliyor. 

Samsung, bu düzeltme ile bir saldırganın kullanıcı etkileşimi olmadan bir Bluetooth cihazı eşleştirebileceği bir güvenlik açığını kapatmayı amaçlıyor. 

Tabi bu özelliği Google Yakında ki cihaz taramasıyla Farklı bir sürümüne sahip.

*Benim fikrimce En önemli kısmı ise,

! Amoled ekran yanması koruma önlemlerinin geri getirilmiş olması. 

Bilindiği üzere Ekran yanması pekçok kişide Karşılaşılan bir durumh Oldu One Ui 6 ile Bu şikayetler Samsunga Fazlasıyla yazıldı ve Bu konuda adım atıldığı görünüyor.👇

image
*One Ui Güncellemelerini aralarındaki ekran kadırma farkları. 👇 (Görsel internetten Bulunmuştur.)
■ Galaxy S23 Ocak güncellemesi ile gelmesi gerekiyor Bu güncelleme Amoled Yanması için koruma Getirdiği Kısmı hala Bir yerde yazmıyor En azından Tam olarak ben göremedim.

Getirileceği kesin ama tarihi Tam Belki edilmemiş.

Ayrıca Ocak güncellemesi Uzun süredir Kaşılasılan Google Play Sistem güncellemesi hatasını düzeltilmiş durumda.

Yakın zamnda Tam Optimize olacağı duyruldur. Son raporlara göre Galaxy S23 Ocak güncellemesi bu sorunu da düzeltmiş gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S23 Ve Pekçok cihazda da karsılasılan Ekran yanması sorununa güncelleme yolda.

Bu Modeler için sunulacağı da belirtilmiştir Yavaş yavaş Tüm One Ui 6 almış Cihazlara gönderilecektir.👇

*Galaxy Z Flip 5/Galaxy Z Fold 5/Galaxy Z Flip 4/Galaxy Z Fold 4/Galaxy A52/Galaxy Note 20 gibi diğer Galaxy cihazlarına da gönderilmeye başlandı. 

Tabiki de Avrupaya İlk verilen güncellemeler Bizede gelecektir. 

Bu ayın sonu Ve ilerleyen günlerinde ulaşacağını düşünüyorum.
○ —— ● — ○

● Haberin Sonuna ulaştık Okuduğunuz için teşekkürler.😊

* Kendi Fikirlerimi Sunmuşumdyr Haber boyunca. 
Tekrardan üzerinden geçmek istesem, Umarım En yakın zamanda sağlıklı bir güncelleme şeklinden Kullanıcılara Ulaşır.

Aynı zamanda Samsung'un Büyük zarar ettiği konu olan Ekran Yanması ise Sorunsuz Ve 
One 5 Ui de ve eski samsunglarda da olduğu gibi gelir. 

Bakalım Gelince Bilgileri tekrar sunacağımdır. 

S23 Serisi Kullanan arkadaşlarda Deneyimlerini Sunabilirler.👍

Hatalarım varsa Düzelte bilirsiniz. 

Sağlıcakla Kalın, Sevgiler❤️

- GAŁAXY🔭 -
33 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni Seriye Başladim Beğenirseniz Söyleyebilirsiniz. 👍

İşinize yaradıysa Yazım, Beğenebilir yada Yer İmlerinize Ekleyebilirsiniz.

*Not: Gönderimi Taşımazsanız sevinirim Mod'lar
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
- Hala Ufak etkinliğime Katılmadıysanız Katılabilirsiniz. Buyrun 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/Members-Teşekkürler-️/td-p/15317030?src=ShareByUserCM
___

- S24 Serisi İle ilgili Bir Yazım var 24 serisinden bir model Almak istiyorsanız Okuyabilirsiniz 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Samsung-Galaxy-S24-Serisi/td-p/15208819?src=ShareByUser...
J7Pro_User
Active Level 6
Galaxy S
Güzel haber olmuş bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bende s23 Almayı düşünüyordum
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim. 😊 umarım yakın zamanda alırsınız.
J7Pro_User
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim
CanFe
Active Level 5
Galaxy S
Bu tarz haber içeriği yazmaya devam edecekseniz özellikle members içerisinde bu kadar uzun yazmanızın anlamı yok bence. Daha doğrusu sürekli tekrar eden ve can sıkan bol reklamlı haber sitelerinde sıkca gördüğümüz o yazım tarzı yerine daha özgün gelen geliştirmeleri madde madde sıralayıp haberleride daha özet yazarsanız daha güzel olabilir bence. Onun haricinde güzel emek.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Eleştiriniz İçin teşekkürler. Sağolun, 😊
Bir dahaki Yeni Haberde Dediklerinizi degerlendireceğim. 👍
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
Samsung İnternett'e reklam engelleyiciler var
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy S
Bende google play güncellemesi düzelmedi ve güncelleme sonrası telefon instagramda bile ısınıyor. Tek ben yaşıyorum galiba sorunları. Cihaz s23