Original topic:

GCam ve Stok Kamera Karşılaştırması

(Topic created on: 07-11-2025 06:43 PM)
229 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Ana kamerada gündüz vakti GCam, stok kameranın aksine çok daha doğal ve detaylı sonuçlar veriyor. Ön kamera kısmında ise yapaylık meselesi hiç bir şekilde yok, anneme gösterdim hangisi bana benziyor diye stok kamera olana bunla alakan yok dedi, ilk kez kendi yüzümü gerçek gördüm yani. Video kısmında stok kamera daha başarılı, gerek stabilizasyon gerek ayar. Portre modunda yine stok kamera daha iyi diyebilirim, çünkü GCam Pixel cihazlar için olduğundan portre ayarı yapılamıyor. 3X modu ve geniş açı GCam'de açık ara daha iyi ama 3X'e değinmek istiyorum. Cihazınızda optik zoom olduğunu düşünüyorsanız yanlışınız var. Stok kameradaki 3x modu kesinlikle optik zoom yapmıyormuş çünkü. Gerçek optik zoomu aşağıya bırakıyorum.

image
Stok 3x

image
Gcam 3x

Ön kamera kısmında ise:

image
Stok ön kamera 

image
Gcam ön kamera

Ana kamera 2x için

image
Stok 2x

image
Gcam 2x

Gece vakti ve 10x+ zoomlarda ana kamera daha iyi. Söyleyeceklerim bu kadar

10 Comments
Beluga111
Active Level 7
Galaxy S
Daha canlı ve güzel çekmiş Gcam👏
Galaxy S
Gcam'in renkler canlıliktan ziyade daha doğru
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz daha kontrastlı ve pozlamayı düşük tutuyor sanki gcam.. S24 Ultra ile deneyip paylaşım yaparm bende
Galaxy S
evet. ama sonuçlar doğal
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Az önce denedim ama Cihazın kendi kamerası daha net çektiğini **bleep** ettim. Sanırım optimize değil s24 lere
0 Likes
Galaxy S
hangi gcam yüklediniz hocam
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Bunu yüklemiştim 1752255810548.jpg
0 Likes
Galaxy S
Hocam o gcam değil ki :). apk olarak yükleyeceksiniz. Agc lmg bsg sbeh vs. baya çeşidi var.
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Link atar mısın
0 Likes