Original topic:

GCam nasıl yüklenir?

(Topic created on: 07-11-2025 09:16 PM)
653 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Ana kameradan çok çok daha iyi olduğundan bahsetmiştik. Şimdi nasıl yükleneceğini anlatalım.

GCam.hub sitesindeki creators kısmının altında, sarıyla işaretli "BigKaka" ya tıklıyoruz.

image

Karşımıza gelen sürüm listesinden AGC.9.2.**bleep** V13'e tıklıyoruz.

image

Karşımıza gelen 5 sürüm içinden ".samsung" ile biteni indiriyoruz. Kurulum bittikten sonra gerekli izinleri veriyoruz.

İndirdiğimiz yerdeki configs tuşuna basıp cihazınız için uygun olan dosyayı indiriyoruz.(Cihaz listesi mevcut)

Medium ve sharp kullanışlı olanlar.

İnen dosyayı, dosyalardan Dahili Depolama\Download\AGC 9.2\configs dosyasına atıyoruz.

Dosyayı attıktan sonra; GCam'e girip sağ üstteki foto tuşundan "load configs" diyoruz. Attığımız dosya orada gözükecek, ona tıklayıp "load" diyoruz. Her şey bu kadar :)

Eğer cihazınız icin uygun config yoksa, farklı GCam'leri (LMG, BSG vs.) deneyebilirsiniz. 

Telefoto lense erişmek için config ayarı önemli!

Eğer girdiğinizde kamera donuyorsa endişelenmeyin, sağdaki bardan lens seçin düzelir.

"ex" tuşu sadece Pixel cihazlardaki fotoğraf küresi modunu kullanmak için var.

Portre, gece modu, video ve 10x+ zoomlar için ana kamera kullanın. Diğer senaryolar için GCam çok daha iyi.

9 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy A51 için az önce bakmıştım ama bulamamıştım, bir de bunu deneyeyim.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Sizin bahsettiğiniz ile play store'da ki bu uygulama aynı mı? Ss ekledim.1752259065653.jpg
0 Likes
Galaxy S
kesinlikle çok farklı uygulamalar
mustafaa5o
Active Level 10
Galaxy S
a14 için aradım bulamadım inşallah burada vardır
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Katılıyorum. Kesinlikle ana kamerada daha iyi. 10x ve sonrası için iyi aydınlatılmış ortamlar gerekli hatta orda da normal kamera uygulaması kadar iyi değil. Onun dışında upscale x3.8 yaparsanız kaydetmesi daha uzun sürüyor fakat detaylar daha güzel oluyor.
0 Likes
Galaxy S
s25 yeni çıktığında arkadaşıma s24+ aldırtmıştım. malum benim kamera donanımım elma 13'ten iyiyse onun ki hayli hayli iyidir dedim. kamera pastel boya gibi çektiği için ve exynos buglarından dolayı elma 13 aldı, ve şimdi kamerasının tüm samsunglardan iyi olduğuna inanıyor. yazılım olmadan donanım işe yaramaz lafı doğruymud
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle zaten. Yazılım önemli bu konuda. Pastel boya gibi boyamasa güzel kameraları var telefonların.
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
Hocam hangi Samsung kullanıyorsun bilmiyorum ama s23+ ve gerisi kullanıyorsan, sat direkt Google Pixel 8 pro al derim kamerasi mükemmel ötesi 24 ultra hatta 25 ultradan daha güzel çektiğini inanıyorum.
kamera senin için bu kadar önemli ise eğer tereddüt etme al derim.
Tek kayıp edeceğin şey Samsung'un çok özelleştirmeye sahip olan one ui 7 ara yüzü.
0 Likes
Galaxy S
yurt dışıyla uğraşmak istemiyorum, hem de cihazım s23. cidden kullanmayı çok isterim pixel 8 ve 9 serisini.