cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY S23 ULTRA ONE UI 6.1

(Topic created on: 01-26-2024 09:37 PM)
3687 Views
SNL91
Active Level 3
Options
Galaxy S
Galaxy S23 Ultra ya OneUI 6.1  ve   Yapay Zeka Güncellemesi ne zaman gelir  ki.?
8 Comments
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy S
2024'ün ilk üç ayı içerisinde gelmesi ön görülüyor. Ayrıntılı bilgi için postuma bakabilirsiniz 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-tarafından-açıklanan-One-UI-6-1-alacak-telefonlar/...

(Eğer postum sizin için yararlı olduysa begenebilirsiniz. Eğer bu yorumum işinize yaradiysa çözüm olarak isaretleyebilirsiniz.)

Teşekkürler
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Testleri devam eden(S911BXXU3BXA4/S911BOXM3BXA4/
S911BXXU3BXA4) Şubat ayı one uı 6.0 ile ilgili sorunları çözecek bir güncelleme yayınlanacak yani mart ayı başında çıkar one uı 6.1
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Bundan önce hep şubatın ilk iki haftası içinde gelmiş one ui **bleep**.1 sürümleri o yüzden muhtemelen s23 serisi fold/filp5 lere yine şubatın ilk yarısında gelir diye tahmin ediyorum, bakalım.
0 Likes
erolavcii
Active Level 6
Galaxy S
Şubat güvenlik güncellemesinden sonra verilecekmiş. Şubatın sonuna doğru gelir S23lere
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Arkadaslar cok merak etmeyin gelecek ama pişman olacaginiz bi guncelleme olacak. Bazi özelikleri kaldirdilar bazi ozellikler yeni geldi. Bunu yapmasaydi iyi olurdu diyeceğiniz bi guncelleme olacak s24 ultradn biliyorum. Yeni olduğu için bazi akilli özellikleri duzgun çalışmıyor.. oyuzden ne kadar gec gelrise sizin icin o kadar iyi.
Galaxy S
Neyi kaldırdılar mesela
EbubekirKöse
Active Level 1
Galaxy S
Merhaba kullandığım cihaz A13 Buna 6.1 oneui ne zaman gelir
0 Likes
Gerçekler
Beginner Level 2
Galaxy S
Senelerdir bixby Türkçe olmadı sizlere zahmet orada Bi el atın artık.
Sadece benmi bu konuda şikayetçiyim