cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenlik ve Gizlilik Hk.

(Topic created on: 08-28-2023 01:37 PM)
233 Views
Ütopik
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar, telefon ekran kilidindeyken üstteki bildirim menüsünü aşağı inmemesini nasıl sağlayabiliriz. iPhone'da mevcut olan bir özellik. Bizde de var mıdır acaba? Telefonun kaybolması veya çalınması halinde ele geçiren kişinin ekran kilidini açamasa bile yukarıdan ekranı indirip telefonun sesini kısmasına, mobil veriyi kapatmasına ya da telefonu tamamen kapatmasına engel olmak istiyorum. Sevgilerle.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  Ütopik ,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç telefon kilitliyken mobil veriyi Wi-Fi'ı falan kapatmayı yani telefonu çalan birisinin telefonun bulunmasını engellemek için yapacak bir şey yapmayı denediniz mi? Mesela bende Wi-Fi ve mobil veriyi kapattırmıyor, önce kilidi açmamı istiyor. Bence böyle olması iPhone'dan çok daha iyi, hem ihtiyacın olunca hızlıca ayar yapabiliyorsun hem de çalınırsa bulunmasını engelleyecek bir şey yapılamıyor.
Ütopik
Active Level 5
Galaxy S
Evet bazı özellikleri kapalı. Ama bazı özellikleri kullanılabiliyor. Ben üst menünün tamamen kapalı olmasını isterdim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
İstediğiniz özelliğin One UI 6 ile gelme ihtimali diğer güncellemelerden daha fazla, Quick Panel'i bayağı bir değiştirmişler. Ve daha Beta aşamasında, yani daha güncelleme üzerine uğraşıyorlar. Belki istediğiniz özellik One UI 6 ile gelebilir.
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  Ütopik ,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD