cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör, notlar uygulaması "içerik indirilemedi" hatası

(Topic created on: 4 weeks ago)
94 Views
sabırS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Normalde galeriden bir fotoğrafın öznesine basılı tutup sürükleyip notlar uygulamasına yapıştırabiliyorum, ancak aynı işlemi güvenli klasörde yaptığımda "içerik indirilemedi" hatası veriyor. One UI 7 güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
muhtemelen One UI 7 ile gelen bazı "güvenlik geliştirmeleri" ile alakalıdır veya bir bug sonucudur, hâlâ geliştirilmesi gerekiyor bu sürümün

View solution in context

Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
belki de düzeltelim derken iyice batırdılar. belki "Güvenli Klasör" diye bazı şeyleri kısıtlamak istemişlerdir ama yine onda da açıklar var

View solution in context

5 Comments
Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
muhtemelen One UI 7 ile gelen bazı "güvenlik geliştirmeleri" ile alakalıdır veya bir bug sonucudur, hâlâ geliştirilmesi gerekiyor bu sürümün
sabırS22
Expert Level 2
Galaxy S
Bir sorun daha paylaştım hocam, One UI 7'de biraz fazla sorun var.
sabırS22
Expert Level 2
Galaxy S
Bence güvenlik geliştirmeleriyle ilgili olsaydı, Notlar uygulamasından fotoğraf ekleyemezdim, ama galeriden bir özne seçip Notlar uygulamasına aktaramiyorum.
Solution
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
belki de düzeltelim derken iyice batırdılar. belki "Güvenli Klasör" diye bazı şeyleri kısıtlamak istemişlerdir ama yine onda da açıklar var
sabırS22
Expert Level 2
Galaxy S
Bence de bu tür durumlarda işleri batırmak çok olası, çünkü her kullanıcı farklı bir şey istiyor ve şirket ne yapacağını şaşırıp hata yapabiliyor.