cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli Klasör Şifremi Unuttum (Samsung S21 Ultra)

(Topic created on: 07-27-2024 08:05 AM)
184 Views
ciozen
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Şifremi defalarca hatalı giriyorum ama şifremi unuttum seçeneği ekranı hiç bir zaman gelmiyor sürekli şifreyi girme ekranının süresini uzatarak bana geri gönderip bekletiyor 10 dakika oldu şu an her hatamda daha çok uzuyor ben bunu nasıl sıfırlayabilirim? 

4 Comments
Codeathx
Active Level 6
Galaxy S
PİN'i unuttum var hatalı gir klavyeyi gizle görürsen yoksa güvenli klasörü son uygulamalardan sil kapat yeniden gir en son hatırladığın şifreyi gir direk sallama benzer bisiler gir yani çıkması lazım.

Bunlar dene bakalım olacakmı.

İyi günler.
ciozen
Beginner Level 2
Galaxy S

Teşekkür ederim ama bunu deneyemeden eski şifremi hatırladım ve hemen düzelttim :) teşekkür ederim cevap için.

Codeathx
Active Level 6
Galaxy S
Eyw ne demek her zaman.
0 Likes
Galaxy S
BOLT'un verdiği çözüm;
Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktifleştirdiyseniz fazla hatalı girişten sonra altta şifre sıfırlama yazısı belirmeli yazıyı seçip ilgili adımları takip ederek şifre sıfırlaması yapabilirsiniz. Eğer bu ayarı (Samsung Account'la sıfırla) aktifleştirmediyseniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerek.

İsterseniz durumu, uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz. Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır. 444 77 11
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler,iyi günler dilerim.