cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncellemeler ile ısınma sorununa çare bulmaları gerekiyor

(Topic created on: 05-28-2023 07:20 PM)
kilotçuninja
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Exynos

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hotsamsung,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

14 Comments
Bur_china
Expert Level 1
Galaxy S
Aşırı mi oluyor..bende sıkıntı yok🤔
kilotçuninja
Active Level 4
Galaxy S
Snapdragon mu
Bur_china
Expert Level 1
Galaxy S
Yok 2100 exynos..çok şükür bişe yok bende memnunum kardeşim..
kilotçuninja
Active Level 4
Galaxy S
Alla halla nasıl ya bende şuan elimde oyun nile oynamıyorum telefonun arka kasasının ortası ısınmış yine iphone 11 de saatlerce pubg da oynadan çok az ısınıyor belli bile olmuyor xiaomi de öyle şu samsung güncelleme işleri kısmına beni alsa kendi cihazımı kendim düzeltirdim
Bur_china
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazdami sıkıntı var acaba .. birazda şans işi ..kaç dereceye çıkıyor olctunuzmu hiç
kilotçuninja
Active Level 4
Galaxy S
Bir önceki postumda var
wallendor
Active Level 8
Galaxy S
Bende de öyle A53 kullanıyorum Exynos 1280 var hayvan gibi ısınıyor instagramda olsun
Galaxy S
Bende hiç sıkıntı yok çok memnunum exynos 2100 👍
kilotçuninja
Active Level 4
Galaxy S
Sizinki mucizevi