Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 04-20-2025 10:19 PM)
116 Views
Sm21fe
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar kolaygelsin şuan s21feme oneui 7 yüklemek için pcmin başına geçtim telegramda olan güncelleme gyc9 kodlu yani nisan yazılım güncellemesine uyarlanmış fakat türkiyeye gyc9 daha gelmediği için yani nisan yazılımı gyc1de kaldı s21fe yani mart güncellemesinde tahminimcede gyc1 olduğundan cihazım reddediyor telegramdaki yazılımı 

image

image

image

Yurtdışına gyc9 yazılım güncellemesi olduğundan ki taa nisanın 1inde gelmiş burdaki telegramdaki yazılım ona uyarlanmış bende şuan eux avrupa stock romu indiriyorum onu cihaza yükleyip telegramdaki oneui7 romunu atacağım cihaza şimdi sorum şu bu eux romunu atarken cihaza odin üzerinden garanti sıkıntı olurmu sonra verilerin silinmemesi için ne yapmalı son sorumda telegramdaki sürüm samsungun beta sürümümü yani güvenlimi birde bu kadar uğraşa değermi sizce
12 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Türkiye Snapdragon S21FE cihazları G990B2 diye biliyorum. Direkt model uyuşmazlığı var.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ya şöyle birsey var ikiside snapdragon bir sorun olacağını sanmıyorum
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
EUX atacağınıza EVR atın. Güncellemeler gelecektir. Tabi Odin model kodu farkından dolayı yüklemeyi reddederse yapacak bir şey yok.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Euxun yarısına geldim hocam internette yavaş birdaha en baştanmı indirmeye başlayım ne farkı varki
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Euxla yüklemeyi deneyin. Hata verirse evr de olmaz.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Veriler silinmez dimi
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Home_CSC ile yüklerseniz silinmez. Romun içinden CSC dosyasını silin.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Tamamdır hocam bu stock avrupa romunu indirince sizin daha önce gösterdiğiniz şekilde indireceğim
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ee bide brick olma ihtimali yoktur heralde tutup başka cihazın romunu indirmiyorum knox sayacı falan bozulmaz heralde sonuçta resmi yazılım
0 Likes