Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 02-18-2025 12:15 PM)
176 Views
oyyggg
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

7.0 güncellemesi açıklamaya göre yine ertelenmiş bundan sonra asla birdaha samsung cihaz almayacağım artık apple geçme vakti geldi benim ailem 6 kişilik bir aile ve her kişide galaxy amiral gemisi cihazım var bundan sonra artık kesinlikle kullanmiyacagiz 

33 Comments
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Ya birsey sorcam siz telefonu one ui 7 içinmi aldınız ne yani bu o güncelleme olmadan kullanamiyormussunuz? Siz telefonu değil güncellemeyi kullanıyorsunuz resmen gidin apple felan alın ne diyim 60 hzlerde dolaşın pil sağlığı gibi şeylere takılın en ufak Bi hasarda servise binlerce para verin
Furkan54
Active Level 1
Galaxy S
👏👏👏 söylenecek herşey söylenmiş kalite tesadüf değildir 🔥
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Yok anlamıyorum bazılarını apple yokken samsung vardı yılların markası samsung ama markayı her şekilde kötülemeye çalışıyorlar eminimki güncellemeyi verseler yine ordan Bi kaç kişi cikcak bunumu bekledik biz felan dicekler
Furkan54
Active Level 1
Galaxy S
Anneme s3 almıştık. Yıllarca kullandı m31s aldık şuan hala kullanıyor. Biz o süreçte 10 defa telefon değiştik kimi bozuldu kimi bilmem ne. İphone olayı hastalık ve gösterişlik. Bakın benim iphone telefonum var diyip ego kasmak. Bunu anlamayan çok insan var. Güncelleme bizde bekliyoruz sonuçta değişiklik yeni görseller vs. Ama ertelenince de neden soğuyalım markaya 😂 Bir tek Samsung eksik görüyosam hızlı şarj olayı onun harici çok seri istediğim gibi
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Daha geçen yıl sınav senemde iki tel değiştim biri huawei biride samsung j5 proydu ben samsungta yaşadığım tek sıkıntı depolama oldu telefon tabi arada Bi kasma oluyordu ama ondan başka bi sorun yaşamadım ben huawei gelcek olursak yotubeden video felan aciyordum anında beni atıyordu telefonu açana kadar 1 yıl geçiyordu üstünden baya sıkıntı çıkardı en sonda kırdım attım köşeye 😂
0 Likes
Furkan54
Active Level 1
Galaxy S
Hdkdjdjdjd xiaomi note 11 pro + vardı bende. Navigasyonda ısınıyordu ekran minimum parlaklığa düşer gibi korumaya alıyordu direk postaladım s23 fe aldım. Daha 1 defa bile sorun yaşamadım inşallah yaşamamda. Samsung birde akıllı saat olarak 14 gün şarj giden bir model çıkarsa ( büyük ekranlı olanlardan ) direk kolumdaki xiaomi saati de satarım 😂
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
%100 Haklısınız Hocam.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pil sağlığı one ui 7 de geliyor sende başlarsın uğraşmaya .d pro modelini alır 60 hz de kullanmaz o kadar para verip karşılığını istemek en doğal hakkı çok boş bi karşı çıkma olmuş
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
😂😂 sende git apple al ne konuşuyorsun burda işiniz gücünüz yok tek amacınız markayı kötülemek ha bu arada pil sağlığı gelsin apple gibi olmiyacagi çok belli
0 Likes