Original topic:

Güncelleme sonrası telefon sıfırlanmalı mı ?

(Topic created on: 03-06-2026 04:50 PM)
355 Views
MehmetS24
Active Level 6
Options
Galaxy S

One UI 8.5 bildiğiniz gibi 1-2 aya S24 serisine gelecek gibi. Sizce güncelleme sonrası sıfırlamalı mıyım sistemin hızı ve pil için ? Pil çok hızlı gidiyor One UI 8.5 gelince sıfırlayayım mı ?

10 Comments
ens07
Expert Level 5
Galaxy S
ben her güncelleme sonrasında sıfırlıyorum. sanki hızlanıyormuş gibi oluyor😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
eski dosyaları siliyordur büyük ihtimallede. ben ne olur ne olmaz sıfırlama tarafındayım
Galaxy S
Sıfırlamanın etkisi olacağını zannetmiyorum aksine daha çok güç harcar tahminim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
0 lama işlemi aman aman pil tükektmiyor. tüketen yer cihaz kurduktan sonra uygulamaları geri yükleme işlemi yer. dediğim gibi eğer cihazda eski sürümün artıkları varsa bu cihazı yavaşlatmaya kadar gider.
Galaxy S
Sıfırlarsan en baştan kur herşeyi o kdr işsizsen sıfırlanır ben asla sıfırlamıyorum :)
0 Likes
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Bende sıfırlamayla uğraşmak istemiyorum ama S24'ün pili berbat. 6 saat ekran süresi veriyor, mobil veriyle 4 saat oluyor. Hazır yeni güncellemeyle beraber pil süresi de belki bir nebze daha düzelir mi diye sormak istedim sıfırlamayı
Galaxy S
YouTubeda hardreset tr ve coşkun Aksoy kanallarında çok güzel pil performansı artırma videoları var hatta coşkun Aksoy kanalında telefon hakkında bilgiler veren detaylı güzel videolar var inceleyebilirsin ben videolar sayesinde pil performansımı epey artırdım
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ciddi bir sorun yaşamazsanız sıfırlamanıza gerek yok.
0 Likes
Mutare
Active Level 7
Galaxy S
Sıfırlamak iyidir ancak uğraştırıcı en az 2 3 saat bütün entegrasyonları yapana kadar vakit geçiyor. Benim önerim GoodGuardians içindem Galaxy App Booster ve diğer modülleri kullanman. Her güncellemeden sonra GoodGuardians tarama için bildirim gönderiyor. Otomatik yeniden başlatmayı da açarsan zaten ekstra bir şeye gerek yok. Sıfırlamak en son çare olmalı.