Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sonrası play store sorunu

(Topic created on: 12-28-2021 11:34 AM)
742 Views
Goker_
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, galaxy s21 plus kullanıyorum son gelen android 12 güncellemesi ardından play store düzgün çalışmamaya başladı. Bir çok uygulamada update yapamıyorum, bir çok uygulamayı indiremiyorum. Sorunu yaşayıp çözüm yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Play store güncellemesini kaldırma, önbellegi silme gibi rutin işlemleri denedim bir faydası olmadı.

Teşekkürler, 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Goker_,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Google kaynaklı bir sorun olduğu açıklanmıştı ve bu yüzden güncellemeyi ertelemek zorunda kaldılar. Yakın zaman da yeni bir güncelleme ile düzelteceklerdir. Teşekkürler.
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Telefonu Güncellemeden sonra Fabrika ayarlarına sıfırla dınmı verilerini yedeklemeyi unutma
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Çözüm yolu yoktur yeni gelicek güncelleme ile sorunlarınız çözülecektir bazı ülkelerde android 12 yayınlanmadı geri çekildi

Google ile yazılım çalışması devam etmektedir bugün güncelleme geldi en yakın zamanda sizlere tekrardan güncelleme gelicektirScreenshot_20211221-214007_Chrome_63004_1640112007.jpg
airport
Active Level 5
Galaxy S
Ben guncelledim S21 ultrayi hic degisen bisey yok ayni telefon seri degil kasiyo wifi acikken
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece güvenlik güncellemesi geldi aralık ayına ait , iyileştirme sağlayacak güncelleme test ediliyor
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
S21 pls bugün bi güncelleme geldi güncelleyebilirsin
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Google kaynaklı sorun olmuştu. Yeni gelecek güncellemeyi bekle kısa zamanda sorun çözülür umarım.
airport
Active Level 5
Galaxy S
Ben guncelledim S21 ultrayi hic degisen bisey yok ayni telefon seri degil kasiyo wifi acikken
Goker_
Active Level 1
Galaxy S
Bugün gelen güncellemeyi yükledim uygulama yüklemedeki sorun devam ettiği gibi telefon ağırlaştı. İnanılmaz gerçekten..