cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sonrası kamera kalitesi

(Topic created on: 12-23-2023 06:58 PM)
1357 Views
mtcobanoglu
Active Level 4
Options
Galaxy S

Sirf kamerasini sevdigim icin kullansifim s22 telefonum Gelen son güncellemeden sonra adeta hesap makinesi gibi çekmeye başladı. Yazik günah yeni şeyler eklerken olan şeylerden kısmayın.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mtcobanoglu,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera ayarlarindan sifirla kamerayi
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Güncellemeden sonra hiç kamera ayarları ile oynamadım genede etki edermi sıfırlamak ?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz ta olsa ise yariyor ve mercekleri temiz bezle silin
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
8k video sinematik kare hızı ile en yüksek çözünürlükte berbat ötesi çekim yapıyor mesela. Önerebileceğiniz ayarlar var mı?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
8k vidyo hic bi yerde izleyemesinki neden cekiyonuz anlamadim bende s23 var bende bile o kaliteyi tam vermez max ful hd 60 yada 4k 60 bakin zaten cogu piyasadaki yeni cihazlar bile 4k izletmezken
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
O zaman niye 8k çekim koyupta milleti kandırıyorlar 😀 Bu 8k değilde daha çok 240p gibi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
O biraz sinama filimler icin yapiliyor bizim gibi starnat kulanan kisiler icin deyil zaten
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır teşekkürler.
0 Likes
rs7quattro
Active Level 6
Galaxy S
Otomatik fps özelliği geldi çünkü, kameran falan bozuk değil sakin ol ve sadece otomatik fpsi kapat
0 Likes