Original topic:

Güncelleme ne zaman gelir diyenler

(Topic created on: 12-18-2023 06:39 AM)
544 Views
K-a-a-N
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar gidin özel hayatınızla ilgilenin günde 10 sefer android 14 ne zaman gelecek diye 7/24 her gün sorduğunuzda sürec hızlanmayacak. Bir salın şu güncellemeyi artık. Elbet gelicek yeter artık. Foruma her girdiğimde aynı konular sıkılmadınız mı. ((Moderatörler boşuna silmeyin tekrar paylaşırım. Çünkü gayet kibar bir şekilde hakaret vs. olmadan uygun bir dil ile tavsiyede bulunduğum halde sildiniz copy/paste yaparım sorun değil))

15 Comments
Elomelo
Active Level 8
Galaxy S
Aynen öyle yaa. Bir de sanki hayatları buna bağlıymış gibi davrananlar var. Salın arkadaşlar elbet bir gün gelir ve siz de elbet bir gün güncellersiniz
rdonee
Active Level 4
Galaxy S
Sende zaten var öyle bir derdin yok😂 Ama sende one ui 6.1 ne zaman gelecek diye yakınabilirsin😂
Elomelo
Active Level 8
Galaxy S
Bunu biliyorsan ui 6nın telefonu çöpe çevirdiğini düşündüğümü de biliyorsundur. Yani evet ben de 6.1i bekliyorum ama kaç dk kaldı kaç dk kaldı diye de darlanmıyorum. Gelirse gelir gelmezse gelmez bu kadar basit. Kredi çekip aldığım s23u'nın eski telefonum s20fe'den farkı kalmadı güncellemeden sonra ama oturup 6.1 bekleyemem sonuçta.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Aynı fikirde insanları görmek güzel. Umarım diğerleri de farkına varır. Hayatın bir telefondan ibaret olmadığını
0 Likes
tritiumz77
Active Level 1
Galaxy S
Samsung, halkı susturman ve süreci normalleştirmen için sana kaç para verdi?
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S

bunu mu anladın gerçekten ? 

Cumaa
Active Level 7
Galaxy S
Gizli ajan:)
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bir yorumda telefonlar ikiye ayrılırlı bir yorum yapmışsınız. Sanırım reklam amaçlı gelen sizsiniz ama :d arkadaş rahatsızlığını söylemiş. Ses çıkarmayın dememiş. Bence siz apple kaç para aldınız veya para almayan bir fanatik misiniz :d. O yaptığınız diğer yorum için, s23 serisi ile 14pro ve 15 proların aynı oyunda verdiği performansa bakarsanız son iki senedir ısıya bağlı ve yük altındaki performans düşüklüğünü görürsünüz. Yanlış bilgiden kaçınalım😊😊
Ahmet15
Active Level 1
Galaxy S

Aman sorunsuz gelsin de 1 ay nedir hemen geçer, yeter ki sorunsuz gelsin.