cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme ile gelen yazılımsal sorun

(Topic created on: 10-28-2024 12:57 AM)
49 Views
Emrz7
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Şu anda s24 Ultra kullanıyorum bundan önce s23 ve s20 modellerini de kullanmıştım ve hiçbir şekilde buna benzer bir sorunla karşılaşmadım telefon One ui 7 güncellemesini aldıktan sonra belli aralıklarla galerimden çektiğim fotoğraflardan bazıları silinmeye başladı ve bu fotoğraflar hiçbir şekilde geri kurtarılamıyor arayıp Samsung yetkilileri ile görüştüğümde telefonuma uzaktan bağlanıp sorunu bulmaya çalıştılar ancak sorunu bulamadılar mevcut sorunu ben çözdüm an itibarıyla güncellemeden sonra böyle bir sorun ortaya çıktı güncelleme almayan farklı bir Samsung telefonu kullanan yakınımın telefonunu incelediğimde böyle bir sorunu yaşamadığını **bleep** ettim ki bu da şunu ortaya koyuyor yeni güncellemenin doğurduğu bir sorun bu şikayet var Ekşi Sözlük gibi sitelere bu sorunu yaşayan kişiler yazmış ve bazılarının 1300-1400 adet fotoğraf videosu silinmiş ve bunlar kurtarılamıyor Samsung yetkililerinden ricam bir sonraki güncelleme ile bu sorunu çözmek için çabalamaları ve bu bildirimi dikkate almaları

image

image

4 Comments
Cem2024
Beginner Level 2
Galaxy S
One Uı 7.0 nasıl yüklediniz acaba?
0 Likes
8787434
Active Level 4
Galaxy S
Evet nassı yükledin
0 Likes
ozkiyakoz
Active Level 6
Galaxy S
One ui 7 yayınlanmadı ki betası bile bildiğim kadarı ile one ui 6.1 olmasın ?
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emrz7,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes