cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme ile eskitme

(Topic created on: 02-07-2025 03:16 PM)
483 Views
waffensoul
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba. S23 ultra cihazıma bu güncelleme geldi. Bekletip yapmıyorum. Eskitme mi yapıyorlar anlamış değilim. Sonra hızında ve kamerasında sıkıntı olursa diye yapmaktan çekiniyorum. Var mı görüşünüz ? 

image

20 Comments
Galaxy S
Bu güncelleme geleli baya oldu. Ayrıca inanmayın bu şeylere daha Android 17'yi alacak bu cihaz ne eskitmesi olsun?
flopos
Active Level 5
Galaxy S
4 güncelleme sonra falan eskitirler
0 Likes
ensareiz
Active Level 6
Galaxy S
İphone mi bu ne eskitmesi
0 Likes
waffensoul
Active Level 4
Galaxy S
Hocam iphone 11 kullanırken sinsice cihazı mahvettiler o gündür bugündür ön yargı ile yaklaşıyorum
Galaxy S
Bu nü her marka yapıyor cihazın ilk yazılımı ile aldığın performans ile son yazilim performansı arası da farkk var benhala 5.1 kullanıyorum a54 de 6.1 kullananlardan şarj sürem daha uzun mesela samsu g yıllar önce game launcher ile cihazı yavaslattigini kabul edip özür bile diledi siz hala yok bu iphone mu diyein
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy S
bu vadedilenlerin hiç biri olmayacak kardes ilk once şarz cabuk bitecek donma ve kasmalar başlıyacak kafanı duvara vuracaksın niye güncelledim diye eski sürümede dönme şansın yok görmezden gel bulaşma ben öyle yapıyorum
0 Likes
waffensoul
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bende bu görüşteyim bi yandan yapmak istiyorum ama şuan çok rahat 8 saatleri gören batarya süresi ve güzel çeken kamerayı gördüğüm için ve gğncelleme sonrası bazı sıkıntılar olunca eskiyi aramamak adına yapmak istemiyorum.
ForGalaxyUser
Active Level 6
Galaxy S
A serisi ağır geliyor olabilir ama arkadaş S kullanıyor dikkatini çekerim
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy S
öyle kal takma kafana ortalık güncelleyip pişman olanlarla dolu birde yazılımcılar gerek samsung olsun gerek microsoftun windows 11i olsun iyi değiller güvenmiyorum onlara olan sistemi bozuyolar.
0 Likes