cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme gelmiyor

(Topic created on: 11-20-2022 10:42 PM)
517 Views
Developers
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 fe son güvenlik güncellemesi ota üzerinden gelmiyor sorun nedir yaşayan var mıdır 

image

image

Fotoğraflarda görüldüğü üzere son güncelleme Ekim güvenlik güncellemesi fakat Eylül den sonrası gelmiyor telefon cscsi TUR ona rağmen bu sorun var ne yapabilirim?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Ota üzerinden gelmemesi garipmiş pc üzerinden samsung smartswich uygulaması ilede güncelleme varmı yokmu kontrol edebilir varsa güncellemeyi uygulama üzerinden yapabilirsin odunla uğraşmaya gerek yok

View solution in context

Solution
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Gönderi atmıştım bununla ilgili daha önce bakabilirsiniz. Smart Switch ile bilgisayara bağlayın o zaman güncellemeyi yüklüyor, ama telefondan kontrol edince garip bir şekilde görünmüyor
Snapdragon versiyonunda güncelleme geldi cihaza ama exynos işlemcide görünmüyor güncelleme

View solution in context

9 Comments
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
A32 de 1 Ağustos ta kaldı mesela
Developers
Active Level 1
Galaxy S
Hocam sorun güncelleme gelmemesi değil güncelleme yayınlanmış gelmiş fakat benim telefonuma ota üzerinden gelmiyor yani ben gidip indirip odin ile kursam kurarım bu güncellemeyi
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Ota üzerinden gelmemesi garipmiş pc üzerinden samsung smartswich uygulaması ilede güncelleme varmı yokmu kontrol edebilir varsa güncellemeyi uygulama üzerinden yapabilirsin odunla uğraşmaya gerek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Odin ile kurmaya gerek smart switch ile bilgisayardan kabloyu bağlıyorsunuz ve güncelleyecek
Developers
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
Aynı şekilde bende de aynı Screenshot_20221120-230000_Software update.jpg
Solution
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Gönderi atmıştım bununla ilgili daha önce bakabilirsiniz. Smart Switch ile bilgisayara bağlayın o zaman güncellemeyi yüklüyor, ama telefondan kontrol edince garip bir şekilde görünmüyor
Snapdragon versiyonunda güncelleme geldi cihaza ama exynos işlemcide görünmüyor güncelleme
Developers
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hocam
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Rica ederim