cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme Sonrası Galaxy S23 Dolby Atmos Ses Sorunu Oluştu ( iddia )⚠️📱👇

(Topic created on: 3 weeks ago)
361 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Bazı Galaxy S23 kullanıcılarının iddiası üzerine One UI 6.1.1 güncellemesi sonrası telefonlarındaki ses kalitesinin bozulduğunu belirtiyorlar. Samsung sorunu kabul etti ve üzerinde çalıştığını bir güncelleme ile iyileştirmeler beklenebileceğini söyledi.

One UI 6.1.1, Galaxy S23'te Dolby Atmos ses sorununu beraberinde getirdi

image
Samsung 

image
Samsung 

One UI 6.1.1 güncellemesini yükledikten sonra birkaç Galaxy S23 serisi akıllı telefon kullanıcısı bu sorunu farketmeye başladı. 

Kullanıcıların geri bildirimlerini Samsung Üyeleri uygulaması aracılığıyla Samsung ile iletişime geçmesinin ardından Samsung ekibi sorunun varlığını reddetti. Ancak, yeterli kullanıcıdan sonra Samsung kullanıcılara geri döndü ve sorunu kabul etti.

Ses kalitesindeki değişimin Dolby tarafından 3.10 sürümünden 3.12 sürümüne güncellenen Dolby Atmos Kütüphanesi'nden kaynaklandığı belirtildi.  Destek ekibi, önceki ses ayarlarına alışkın olan kullanıcıların yeni ses ayarını daha düşük olarak algılayabileceğini söyledi.

Samsung'un yazılım destek ekibi, bu sorunu Dolby'ye zaten ilettiğini ve şirketin endişeleri gidermek için güncellenmiş bir Dolby Atmos kütüphanesi yayınlamayı planladığını söyledi. Bu sorunu düzeltmek için muhtemelen bir güncelleme yayınlanacaktır.

Kullanıcılar Dolby Atmos kütüphanesinin güncelleneceğini umuyor. Güncellemenin ne zaman geleceğine dair şu anda bir zaman çizelgesi yok.

Kaynak: SamMobile 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Harbi ha sanki 360 derece ses çalışmıyor fazla buds2 de telefona bağladığımda umarım s22 serisine dönmeyiz

View solution in context

15 Comments
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
S23 serisinin akıbeti anlaşılan s22 serisine dönecek
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Dönmüş bile bu kafayla devam edersem babayı satar bir daha
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
Valla rezalet bir kamera video performansj var s23 ün bir daha samsung almayı düşünmüyorum her seferinde yeni modele baktığımızda adamlar bu sefer yapmış diyoruz 2 yıl sonra çöp şimdi s25 serisi de çıkacak 2 yıl sonra o da sorunlardan geçemeyecek böyle bir döngü oluşturmuş samsung
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Yalnız s22 One UI 6.1.1 ile çok iyi konuma geldi hatasız ısınma yok. Pil desen o da artık 1 günü rahat çıkartıyor ama kamera da samsungun genelinde 1080 30fps modunsa ve diğer 60fps molasında kalite kaybı var asla iphome da ki pürüzsüz değil. Grenlenme çok fazla
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
Demek istediğim insanlarda algı oluştu s22 serisi çoğu kişi tarafından şuan sıkıntılı seri olarak biliniyor yakında s23 serisi de buna dönüşecek düzeltseler bile insanlar problemli olduğunu düşünecek
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet o konuda haklısın gerçekten. Zaten belliydi ama s23 serisinin de problemler yaşayacağı çünkü 2 senesi dolduruyor. Şu anda s24 önem veriyor ama seneye s24 içinde aynısı olacak dicem 7 yıl güncelleme sözü var yapmazlar
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
Bence s24 serisi de sıkıntı çıkaracak ufakta olsa çıkarmaya başlar ben bu s23 ün ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum cidden olmuş dedirtiyordu ama bu sorunları olduğunu kameranın güncelleme ile bu kadar bozulduğunu bilseydim asla almazdım
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Haklısın valla ne diyebilirim ki. Aynı şeyleri ilk başta s22 de yaşadım bende 2 yıl sonra anca adam ettiler telefonu.
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
Bakalım göreceğiz one uı 7.1 den sonra güncelleme yapmayı düşünmüyorum