cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme Sonrası Şarj Hızlı Tükeniyor!

(Topic created on: 12-10-2024 12:00 AM)
143 Views
krwlng
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

2 hafta önce S24Fe satın aldım, 2 haftadır çok iyi ekran süreleri alıyordum çok memnundum telefondan, fakat bu sabah telefonuma 370 mb civarı bir iyileştirme güncellemesi geldi, sonrasında telefonun şarjı neredeyse 2 katı hızla tükenmeye başladı, hiçbir değişiklik yapmadım hiçbir uygulama yüklemedim, bu güncelleme sonrası 2 haftalık telefonumun şarjı resmen yarı yarıya hızlı bitiyor, bu nasıl bir olaydır anlam veremiyorum, bilerek isteyerek böyle bir sorun çıkarılıyorsa yuh artık diyeceğim, güncellemenin amacı cihazı daha iyi yapmak değil mi? 7 sene güncelleme garantisi de beni resmen korkutuyor bu durumdan sonra, one ui 7 güncellemesi ile telefon kullanılamaz hale gelir diye korkuyorum açıkçası, 2 haftalık telefon bir güncelleme ile şarjı 2 kat hızlı tükeniyorsa **bleep** bir iş vardır diyorum!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba krwlng,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
YunusG
Active Level 9
Galaxy S
Bir sonraki gümcelleme ile düzeltilecektir. Daha birkaç ay oldu, olmadı cihaz çıkalı. Eskitme planını uygulamalarına daha çok var.
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba krwlng,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes