Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme Konusunu Kapatıyoruz

(Topic created on: 03-29-2026 03:10 PM)
1308 Views
Mutare
Active Level 7
Options
Galaxy S

​Aylardır beklenen, uğruna forumda günde 10-15 tane birbirinin kopyası "Bana geldi mi?", "Dağıtım ne zaman başlar?" başlığı açtığınız o beklediğiniz büyük güncelleme cihazınıza kurulduğunda hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek. Yeni bir cihaz almış olmayacaksınız. İki tane cilalı animasyon, bildirim çubuğunda yer değiştiren üç beş simge ve arka planda ne işe yaradığını bile bilmediğiniz ufak tefek kod düzeltmeleri için bu kadar yaygara koparmak tek kelimeyle akıl tutulmadından başka bir şey değil. Birinci gün hevesle menüleri kurcalayacak, ikinci gün "Acaba şarjım daha mı hızlı bitiyor?" paranoyasına kapılacak, üçüncü günün sabahında ise o telefonu güncellemeden önce nasıl kullanıyorsanız aynen öyle kullanmaya devam edeceksiniz. Bunu bu forumda gördük her güncellemede aynı terane.

​Burası bir bilgi paylaşım ve teknik destek platformu; sizin kişisel bekleme salonunuz veya OTA kontrol paneliniz değil. Cihazında gerçekten donanımsal bir arıza yaşayan, anakart yakan, kamerasında odak sorunu olan veya çözülmesi gereken kritik bir yazılım hatasıyla boğuşan kullanıcıların konuları, sizin bu bitmek bilmeyen "Güncelleme nerede kaldı?" çöp başlıklarınız yüzünden alt sıralara düşüp kayboluyor. İşin en trajikomik yanı ise güncellemeyi herkesten önce almak için yanıp tutuşan sizler, güncelleme gelir gelmez salisesinde hiç şaşmaz "Bataryam su gibi gidiyor", "Telefon alev topuna döndü" diye ağlayarak forumu ikinci kez çöplük yığınına çevirmeniz komediden başka bir şey değil. Hem test edilmemiş, oturmamış sürümü ilk ben kurayım diye çırpınıyorsunuz hem de en ufak hatada ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.

*İçimden geldi öyle. Profilimde kalsın. Modlar silmesin ricamdır teşekkürler iyi günler.

14 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SULTANA5031
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim iç sesimiz oldunuz👏

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Solution
Galaxy S
Çok doğru bir konu iki üç kod yığını için bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Şimdi diyecektim bu yorumu görünce tövbe dedim açmam bir daha👏👏 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

View solution in context

Solution
Galaxy S
Gel Şimdi deki Yalan.
Formu Okumadan Her gün 15 -20 kişi ne zaman 8.5 gelecek, geldimi,kim aldı, ben alacakmıyım, o alack mı, siz aldınız mı, o aldımı, konu bu.

View solution in context

Solution
BTurky
Active Level 6
Galaxy S
En azından bazıları gibi pasta tarifi paylaşmıyorlar 😂

View solution in context

Solution
terzi
Expert Level 1
Galaxy S
Iste bu ya net anlaşılır dinde yazmış aga 👏

View solution in context

Solution
terzi
Expert Level 1
Galaxy S
8.5 dan sonra 9 m10 11 bitmez bilmeyen istek arzular açlık dostum sen biliyonmu bnde 11 kullaniyorum egosu havamiz olsun beaa

View solution in context

Solution
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
Solution
galaxyxda_S25
Active Level 7
Galaxy S
Şapka çıkardım sana 🙂↕️

View solution in context

Solution
alpberatgun
Active Level 5
Galaxy S
yeniden paylaşım tuşu olsa 30 kere basmıştım

View solution in context

Solution
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
S26 ultra ile ONE Uİ 8.5 yüklü geliyor kamera o kadar buglu ki düzeltemeyip sıfır cihazı 2 defa sıfırlamak zorunda kaldım 😂 siz düşünün yani

View solution in context

Solution
S25Navy2025
Active Level 10
Galaxy S
Primler kasıldı 😂😂😂😂

View solution in context

Solution
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Galaxy S
Reis Allah razı olsun valla herkesin ortak duygusunu dile getirdin🙏🙏

View solution in context

29 Comments
Solution
SULTANA5031
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim iç sesimiz oldunuz👏
Mutare
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim 🙏
0 Likes
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
👏👏👏
Mutare
Active Level 7
Galaxy S
👏👏👏
0 Likes
Solution
Galaxy S
Çok doğru bir konu iki üç kod yığını için bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.
Mutare
Active Level 7
Galaxy S
Bence de saçma sapan işler arada girip bakıyorum görünce şaşırtmıyor artık
Solution
Galaxy S
Şimdi diyecektim bu yorumu görünce tövbe dedim açmam bir daha👏👏 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Mutare
Active Level 7
Galaxy S
Sağlık olsun 😂
Solution
Galaxy S
Gel Şimdi deki Yalan.
Formu Okumadan Her gün 15 -20 kişi ne zaman 8.5 gelecek, geldimi,kim aldı, ben alacakmıyım, o alack mı, siz aldınız mı, o aldımı, konu bu.