Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme Cihazı Bozdu (OneUI 8 - S24 FE)

(Topic created on: 10-04-2025 03:46 PM)
637 Views
Emirhan_S
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba,

S24 FE cihazımda OneUI 8 ve Android 16 güncellemesinden sonra internet sinyali en fazla 2 diş çekmeye başladı. OneUI 7 yüklüyken de böyle sinyal sorunları vardı.

Artı olarak bazı uygulamalarda sorun yaşıyorum. (OneUI 8 yükledikten sonra)

örn: instagram; 
  • Akış yenilenmiyor, profile girince gönderi ve reelsler görünmüyor ve DM'de kullanılamıyor.
  • Bu sorun dün başladı daha önce yoktu. OneUI 8 yüklüydü ve sorun yoktu dün bu sorunları yaşamaya başladım.
  • Uygulamayı silip yeniden yükledim, veriyi ve önbellek sildim ama sorun düzelmedi.

Diğer cihazımda(A52) OneUI 6.1 var ve böyle bir sorun yaşamıyorum. Sorun Instagram veya internette değil diye düşünüyorum. İnternet sinyalinin en fazla 2 diş çekmesi mobil veri kullanırken de aynı.

Members desteği ağ ayarlarını sıfırlamamı önerdi ve yaptım. Fakat ile yaramadı sorun hâlâ devam ediyor.

Başka ne yapabilirim? Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkür ederim🙂

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
S24 FE kullanan arkadaşım var ancak böyle bir sorunu yokmuş. Sizde nasıl oluyor çözüm bulamadım. Sıfırdan yazılım attırmak geliyor aklıma

View solution in context

0 Likes
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam size tavsiye, güncelleme gelince hemen yapmayın ve çoğu güncellemeyi atlayın.. Bunu yıllarıdır görüyoruz samsung düzgün güncelleme veremiyor. Ha derseniz ki ne anlamı kaldı o zaman güncellemeyeksem derseniz o zaman apple alacaksınız maalesef yazılım işleri sorunlu samsungda🥲

View solution in context

Solution
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy S
gecmis olsun hocam guncelleme basa bela ben onun icin korkuyorum bozacak diye guncellemiyorum eminim cunku bozacak herseyi

View solution in context

Solution
Utku48
Active Level 7
Galaxy S
Bende de wifi çekmiyor. Baya **bleep** edilir şekilde. Videoları 4k izlerdim hep 1080p de donmalar yaşıyorum şu an. 100mbps internet var speedtestte 70 fln cikiyordu sonuc ama 20 30 lara kadar düştü.

View solution in context

0 Likes
Solution
ahmet233
Active Level 7
Galaxy S
Aç kapa yapcan burdan otamtik seçten hamgi operotoru kullanıyosan1759587976688.jpg1759587976710.jpg

View solution in context

Solution
ahmet233
Active Level 7
Galaxy S

Yeniden sıfırdan yükle önbellegi temizle komple bu sefer olması lazım

View solution in context

0 Likes
37 Comments
Erentry
Active Level 3
Galaxy S
Acaba now brief olmayan telefonlara nasıl eklenir indirilir
0 Likes
Emirhan_S
Active Level 5
Galaxy S
Bunun için ayrı bir konu açın. Yardımcı olacak birileri çıkacaktır 😊
0 Likes
Solution
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
S24 FE kullanan arkadaşım var ancak böyle bir sorunu yokmuş. Sizde nasıl oluyor çözüm bulamadım. Sıfırdan yazılım attırmak geliyor aklıma
0 Likes
Emirhan_S
Active Level 5
Galaxy S
Kurtarma menüsünden;
wipe data partition seçerek önbellek temizlemeyi deneyeceğim bir de
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Size tavsiyem odinden anlıyorsanız odinden yazılımı indirip atın. (otomatik engelleyiciyi yazılım öncesi mutlaka KAPATIN)
0 Likes
Emirhan_S
Active Level 5
Galaxy S
Bu tarz işlerde kendime güvenmiyorum.
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam size tavsiye, güncelleme gelince hemen yapmayın ve çoğu güncellemeyi atlayın.. Bunu yıllarıdır görüyoruz samsung düzgün güncelleme veremiyor. Ha derseniz ki ne anlamı kaldı o zaman güncellemeyeksem derseniz o zaman apple alacaksınız maalesef yazılım işleri sorunlu samsungda🥲
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Çok doğru bir yorum. Ama risk alıp ben yaptırdım ve gayet güzel gidiyor şuan
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Bu tam kumar işi hocam😅 Güzelde gelebilir Rezalet de. Ama çoğu kişide sorunlu geliyorki forumda görüyoruz maalesef