cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme İçeriği

(Topic created on: 07-20-2021 09:56 PM)
277 Views
coskunsabah
Active Level 5
Options
Galaxy S

Samsung biz aciz kullanıcıları ile güncellemenin gerçek içeriğini paylaşacak mı? Güncelleme ekranına bug fixes and performance improvements yazmak çağ dışı değil mi sizce de?

9 Comments
Galaxy S
Selamün aleyküm

Evet haklısın o dediklerini yapıyor ama başka şeylerde yapıyor olmalı

Ama bazen yazıyor farklı şeyler
0 Likes
izuna
Active Level 8
Galaxy S
Samsungun Güncelleme içeriğini cihazı yavaşlatiriyoruz bozuyoruz sorunları çözmüyoruz telefonu daha da kötü yapiyoruz yazacaklarını sanmıyorum
GalaxyWideX
Active Level 3
Galaxy S
Haklısınız. Gidip de telefonun daha da ısınmasını sağladık, şarjın daha da hızlı bitmesi ve daha uzun sürede dolmasını sağladık yazacak halleri yok. O yüzden gerçek içeriğini paylaşmayacaklardır
izuna
Active Level 8
Galaxy S
iyi bir sürüm olsa güncelleme yapmicam ama her güncelleme de bir ümitle güncelliryoruz her seferinde daha kötü oluyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Maalesef bazı cihazlar için güncelleme içeriği net olarak belirtilmiyor

Çünkü belli olduğunda eğer bir özelliği eski modele verip yeni modele vermediyse kullanıcılar isyan etmesin diye net bir şekide belirtilmiyor

Standart açıklama veya ufak çapta bilgi veriliyor
0 Likes
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
Samsung dürüst ve şeffaf değil diyorsunuz yani. Katılıyorum.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında dürüstler ama şeffaf değiller gibi duruyor ama bununda nedeni cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için her cihaza eklemiyorlar
0 Likes
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
anlıyorum. kötüye kötü demek lazım. belli ki yakında yolları ayıracağız. teşekkürler yorumlarınız için.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim 😊
0 Likes