cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme çılgınligi

(Topic created on: 2 weeks ago)
250 Views
sekobaskan
Active Level 9
Options
Galaxy S
Arkadaşlar nedir bu güncelleme sevdanız beta yuklicem onu yuklicem emin olun beta yüklemeyi dahi bilmiyorsanız size göre değildir yani daha telefon yeni çıktı nerde bu güncelleme sakin olun güncelleme gelince telefon uzaya cikmicak 2 3 kozmetik makyaj yapmışlar bi halt yok yinede siz bilirsiniz tabi kafaya takmayın hasta olursunuz 
6 Comments
L-DRAGO
Active Level 8
Galaxy S
Aktif hızlı bir internet bağlantım olsa ve verilerimi hızlı şekilde yedekleyebilecek yine hızlı bir internetim olsaydı vallahi One UI 7 yı cihazıma kurup bu forumdaki herkes ile paylaşırdım ama maalesef öyle bir imkanım olmadı.
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Bende hep bunu merak ediyorum inan 😊guncelleme 2 hafta geç kaliyor haydiiiiiiii sen gör mevzuları 😂 diğer marka aninda veriyormusta yok şöyle yok böyle.
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Diger markayı gördük bi önceki modele ram dedi ozellik vermedi eskiden di o devir 😂😂 bide güncelleme çıkıyor ama beta gibi hatalarla dolu yerine oturması Ocak şubat oluyor
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle valla 😂ben pek takmıyorum ya..büyük güncelleme desteği bitince tele çöp diyorlar birde yeni ozellikler yok diye 😂insanlar teknoloji çılgınlığı zirvesinde.o ozlelliklerde öyle aman aman birseyde değil ha insanlar bi kaç defa kullanıyor sonra unutuyor..
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Hayır bide lansman ile aynı gün güncelleme bekleyenler var. Bi sakin yaw lansmandaki telefon bile beta ile tanıtıldı size nasıl gelsin?
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
Valla Ya 😄
0 Likes