Original topic:

Gönderi silinmesi

(Topic created on: 09-30-2025 06:22 PM)
168 Views
samsung43
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Ben biraz önce bir gönderi attım Android 16 ile ilgili s23 serisine dağıtılmaya başlandı diye silindi ben buna bir anlam veremiyorum yani ihlal de yapmadık bir kuralı da ezmedik niye acaba bu gönderiler siliniyor

5 Comments
rehxxzenn
Active Level 5
Galaxy S
Niye sildiklerini bilmem ama silmeleri çok iyi. Böyle saçma sapan konular silinmeli zaten.
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Pardon da beyefendi hangi saçma sapan konudan bahsediyorsunuz Yani bu formun Amacı zaten bilgilendirmek değil mi Ben kalkıp da Hayat hikayemi anlatmıyorum dedim saçma sapan olsun
rehxxzenn
Active Level 5
Galaxy S
Çoğu konular Saçma ve gereksiz. Güncelleme gelmedi, Güncelleme geldi, Güncelleme ne zaman gelecek, şu uygulamalara Güncelleme geldi, şu bölgede Güncelleme dağıtıma başlandı falan filan. Yani ne yapacağız bu bilgileri acaba. Güncelleme gönderirlerse isteyen günceller istemeyen Güncellemez. Mesela sen Android 16 s23 serisine dağıtılmaya başlandı demişsin ne yapalım yani? ne faydası oldu? neye derman oldu? Gereksiz gereksiz konular.
0 Likes
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Beyefendi size gerçekten laf anlatmak çok zor bu formun amacını daha belirleyememişsiniz Yani gerçekten bu formun amacını bilmiş olsaydınız böyle laflar söylemezdiniz neyse Ben polemiğe girmek istemiyorum Siz ne düşünürseniz düşünün saygınlar
0 Likes
rehxxzenn
Active Level 5
Galaxy S
Buranın amacı yardım almak, deneyim ve bilgi paylaşmak vb. Saçma sapan konular açmak değil.
0 Likes