cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GÜNCELLEME

(Topic created on: 12-26-2022 12:08 AM)
525 Views
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Options
Galaxy S

Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi akşamlar. Şimdi değerli dostlar s20fe (sm-g780g) modelini kullanıyorum. Kafama takılan sorun şu, bu telefon piyasaya Android11 ile çıktı. Samsung, s20 ve muadilleri için 3 ana güncelleme ve 4 yıl da güvenlik güncellemesi sözü verdi. Ancak exynos modeli Android10 ile piyasaya çıktı ve son ana güncellemesini Android13 ile almış oldu, peki snapdragon modeli olan telefonumun akıbeti ne olacak? Android 14 alacak mı? Eğer alacaksa Samsung haksızlık olmasın diye diğer exynos modeli olana da güncelleme verecek mi? Eğer verirse bu snapdragon sahibi olan kullanıcılara haksızlık olmayacak mı? Kesin ve net kaynaklara dayalı bilgisi olan bir arkadaşım var mıdır?

17 Comments
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Yani bundan şunu anlıyorum, popülaritesi devam eden bir cihaz olduğu için bir ihtimal alabilir. Tamamen keyfiyete kalmış bir durum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle.Marka bugün istesin 10 yıl önceki cihazına android 13 hazırlar 1 ayda gönderir ama satışları etkelememesi için yapmaz.Gecenlerde Note 4 cihazıma 400 mblık güvenlik güncellemesi geldi mesela.
0 Likes
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Anladım dostum, verdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederim. Umarım Android14 alırım yoksa yeni cihaz almak zorunda kalıcam😄 bir önceki telefonum A70'ti sırf Android12 almıyor diye S20FE aldım...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sana nacizhane bir tavsiye,cihazının işini ne kadar gördüğüne göre kullanmalısın.Bazen yeni güncelleme takıntısı gereksiz harcamz yapmana ve para ile yeni ürün alarak yine de mutsuz olmana sebep olabilir,😉.
0 Likes
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim verdiğin tavsiye için ama telefonumu güncel ve stabilize tutmam gereken bir işim var. Kısacası telefonum herşeyim, inan bana telefona verdiğim para bir kaç ayda çıkıyor kendini fazlasıyla amorti ediyor yani.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman sıkıntı yok🏦🏧💶,Allah daha çok versin😉,iyi seneler...
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
**bleep** cümlemize inşallah... sana da iyi seneler dostum, teşekkürler bu hoş sohbet için.
Galaxy S
Son güncelleme 13 diyorlar oyle ise kötü